Hyggeligt, velholdt feriehus til 6 personer ved Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Klydevænget 7, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35239
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dette feriehus ligger på Klydevænget 7, et roligt område ved Bork Havn. Her kan I holde en dejlig afslappende ferie med plads til 6 personer, uanset om I vil holde en aktiv ferie eller bare nyde roen og samværet. Til rådighed er alle de hvidevarer, vi bruger i hverdagen, samt brændeovn, som sætter prikken over i’et i feriestemningen.

Skøn og hyggelig stue med åbent køkken

I dette feriehus vil I straks føle jer hjemme med den lyse og venlige indretning. Velegnet til en børnefamilie med barneseng og høj stol, sandkasse og gynger. Det åbne køkken i forbindelse med stuen vil blive feriehusets naturlige samlingssted. Det store vinduesparti i karnappen og terrassedørene giver et fint lysindfald i stuen. Her kan I hygge jer i sofagruppen, imens ilden knitrer i brændeovnen. Eller I kan arrangere en fælles madlavningsaften i det åbne køkken. Her er alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre retter – prøv for eksempel en fiskeaften eller nogle af de lokale egnsretter.

I alle 3 soveværelser er der komfortable dobbeltsenge, hvor I kan hvile ud og sove godt i den friske luft. Derudover er der en hems i feriehuset, hvor man kan trække sig tilbage, hvis man har brug for lidt alenetid. I forbindelse med det store badeværelse med gulvvarme er der et spabad, hvor I kan bruge tid på egen-wellness og muskelafslapning. Med et ekstra gæstetoilet med gulvvarme behøver I ikke at stå i kø til tandbørstningen. Moderne hvidevarer og faciliteter skal I naturligvis ikke mangle på ferien – her er opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe.

Skøn terrasse og masser af plads til at boltre sig på udendørs

Den afskærmede terrasse omkring sommerhuset på Klydevænget 7 giver masser af muligheder for at opholde sig udendørs. Her kan I slikke sol på de komfortable liggestole, opholde jer i havemøblerne eller lege med børnene på græsplænen, ved gyngerne eller sandkassen. Bliver solen for skarp, kan I trække ind under den overdækkede del af terrassen og nyde et køligt glas saft. Tænd op i grillen, og slut dagen af med at tilberede et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Ferie ved Bork Havn

Bork Havn ligger ved Ringkøbing Fjord og byder blandt andet på gode surf- og fiskemuligheder. Nyd den hyggelige havnestemning ved det lille fiskerleje. Kig på bådene eller spil et slag minigolf. Når du trænger til at sidde ned, kan du overveje at købe en softice, fiskefrikadeller, fadøl, pølser og så videre ved de hyggelige serveringssteder. Indimellem er der også kræmmermarked på den store plads, så gå ikke glip af en god handel.

Går du ned til stranden, kan du nyde synet af de mange surfere, som værdsætter fjordens lave vand og gode vind. Tag madkurven med og nyd frokosten med den bedste udsigt over det glitrende vand.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 900
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...