Sommerhus med udespa, sauna og udekøkken i Bork Havn

5
icon
icon
icon
icon
icon

Duevænget 42, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35060
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det skønne sommerhus på Duevænget 42 i Bork Havn blev bygget i 2021. Det rummer mange skønne faciliteter, heriblandt udespa, sauna, udekøkken og et lækkert lounge område.

God plads til afslapning med infrarød sauna og udendørs spa

Med sovepladser til 8 personer fordelt på 4 værelser med gulvvarme, er der plads til den store familie eller venneflokken. Hunden er selvfølgelig også velkommen. Feriehuset blev bygget i 2021 og udstråler dette gennem den moderne indretning.

På Duevænget 42 medfølger både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I blot skal fokusere på at hygge jer og slappe af. Huset bliver opvarmet med jordvarme, der er godt for både miljøet og pengepungen.

Sommerhuset har to badeværelser med gulvvarme, hvor det største af de to også har en lækker infrarød sauna. Fra det store badeværelse er der direkte udgang til terrassen. Her kan I nyde det varme boblende vand, mens mørket falder på og roen sænker sig.

Stor grund med udekøkken og lounge område

På husets skønne og delvist overdækkede terrasse finder I et udekøkken, hvor I kan tilberede velsmagende feriemåltider. Sommerhusets grill står til fri afbenyttelse, ligesom havemøblerne og solvognene. Der er også et skønt lounge område, hvor I kan slappe af og bare nyde ferien.

Den store plænegrund på 1222 kvadratmeter ligger i et skønt sommerhusområde ikke langt fra Bork Havn. I den omkringliggende by er der gode spisesteder og en dagligvarebutik.

Hvis I er vilde med vand, er der heller ikke langt til muligheder for vandsport eller Skjern Å, hvor I har chancen for at fange både laks og ørreder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35060

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön. Es ist sehr geschmackvoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes, neuwertiges, geschmackvoll und hochwertig eingerichtetes Ferienhaus. Selbst bei kühleren Außentemperaturen lässt sich die Fußbodenheizung für eine angenehme Raumtemperatur ohne explodierende Nebenkosten nutzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geräumig und modern eingerichtet. Der Garten ist groß und für dem Sommer gut nutzbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.222
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...