Hyggeligt sommerhus med spa og brændeovn

3
icon
icon
icon

Tranevænget 11, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35197
6 pers.
Antal personer
875 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I den lille ferieby Bork Havn, tæt på Ringkøbing Fjord, ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer. Her venter nye ferieminder på jer, hvad end det er indenfor, udenfor eller ved fjorden, hvor I eksempelvis kan lære at surfe. Feriehuset er godt udstyret med både spa, vaskemaskine, opvaskemaskine, brændeovn og varmepumpe. Alt sammen ting, I ikke vil være foruden på ferien.

Velholdt sommerhus i Bork Havn

Tranevænget 11 er et skønt og velholdt sommerhus, der er hyggeligt indrettet. Her vil I straks føle jer velkommen, uanset om I er afsted som et par, med børn, bedsteforældre eller flere vennepar. Alle tre soverum er med dobbeltsenge, hvoraf to af sengene måler 140 x 200 og den sidste er 180 x 200.

I entréen er der en vaskemaskine, så der er ingen sure miner, hvis yndlingstrøjen er blevet beskidt. Herfra træder I lige ind i køkkenet, som er integreret med stuen. Direkte i forlængelse af køkkenet står spisebordet, så I er sammen, selvom børnene sidder og tegner eller spiller spil, mens I forbereder aftensmaden. De store vinduer til terrassen giver masser af lys og får rummet til at virke større. Samtidig giver de en god udsigt over haven, hvor børnene kan lege.

Uanset om I sidder ved spisebordet eller i sofaen, ville I kunne nyde varmen fra brændeovnen samt den hyggelige knitren, der giver en skøn sommerhusstemning. Sommerhuset har også en energibesparende varmepumpe, der hurtigt kan varme rummet op og samtidig sørger for godt indeklima.

I badeværelset er der både bruser, spa og gulvvarme, så I ikke får kolde fødder. Her kan I rigtig stresse af med en afslappende tur i spabadet efter en lang gåtur.

Skønne sommeraftener på terrassen

I kan nemt gå fra stuen og ud på den skønne flisebelagte terrasse. Her kan I sidde i skygge under den delvist overdækkede terrasse eller hygge jer i haven. Aftenen afsluttes ​​med et dejligt måltid tilberedt på grillen, mens børnene brænder det sidste krudt af ​​på græsplænen.

Ferie i Bork Havn

Bork Havn er et skønt sted at holde familieferie, både for børn, unge og for vandsportsentusiaster. Her kan I lære at surfe eller hvad med kitesurfing? Bork Vikingehavn er altid et hit hos store og små, og om sommeren har I mulighed for at se, hvordan vikingerne levede og besøge de forskellige værksteder. I kan også spille en runde minigolf – banen ligger ved siden af ​​det lille supermarked, hvor I kan gøre jeres daglige indkøb og få frisk brød om morgenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35197

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches Häuschen!
Mit allem was das Herz begehrt…
Schöner Ess- und Wohnzimmer Bereich.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 975
Renoveret / Byggeår:2009 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...