Hyggeligt murstenshus til 4 personer.

3
icon
icon
icon

Vester Fælled 23, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35085
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vester Fælled 23 ligger et hyggeligt lille murstenshus med plads til 4 personer. Sommerhuset har den helt rigtige størrelse til den lille børnefamilie eller en romantisk ferie for 2. Huset er delvist renoveret med nyt køkken og nyere badeværelse.

Afslapning i fred og ro

Hvis I er på udkig efter et Feriehus, hvor I kan nyde jeres ferie i fred og ro, så bør I tage et kig på Vester Fælled 23.

Dette hyggelige sommerhus på 80m² har 4 sovepladser fordelt på 2 soveværelser, et lyst køkkenalrum med nyt køkken, som er udstyret med opvaskemaskine, og et badeværelse med bruseniche, vaskemaskine samt gulvvarme.

Feriehuset er delvist renoveret og fremstår lyst og velholdt. Fra køkkenet har I en god oversigt over alrummet, så I kan holde med børnene, mens I tilbereder familiens mad. I alrummet finder I ligeledes en brændeovn, som hurtigt kan få sendt varmen rundt i feriehuset. Ellers kan I også få en hjælpende hånd fra den energibesparende varmepumpe.

I stuen har I mulighed for at slappe af til en god film på fladskærmen. Er I mere til behagelig musik, er der radio i tvét samt en højtaler, I kan tilslutte via egen device med bluetooth eller mini jack.

Fuglesang og højt humør

Ferietid er lig med afslapning og godt humør og det får I helt sikkert, når I holder ferie på Vester Fælled 23.

Fra stuen kommer I ud på en af husets terrasser, som ligger ugeneret bag ved feriehuset. Her finder I også en grill, hvor I har rig mulighed for at tilberede en lækker middag, mens børnene bruger dagens sidste energi med boldspil.

Bork Havn – den lille ferie oase

Bork Havn er et hyggeligt ferieområde, som byder på lidt af hvert. Uanset om I er til vandsport i form af kajak, surfing, paddleboard eller ønsker at blive klogere på vikingelivet, så har I masser af mulighed for lige netop dette. I kan også prøve at lave lys i det lokale lysstøberi, eller tage et slag minigolf.

Nede ved lystfiskerhavnen finder I den hyggelige gågade med små butikker og iskiosker. Tag et kig på de mange både, mens I slentrer rundt nede ved havnen. Hvis I kan lide at spise fisk, så skal I stå tidligt op og fange en af de lokale fiskere, som gerne sælger ud af de friskfangede fisk. Tilbehøret kan I nemt og hurtigt få handlet hos den lokale købmand. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 35085

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Haus in total ruhiger Umgebung,wenig Touristen, Wassersport möglich,kl.Minigolfplatz und Kaufmann für das nötigste vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Preis-/Leistungsverhältnis ist durchaus völlig okay. Bei der Einrichtung mangelte es uns an nichts. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet – farblich alles auf einander abgestimmt und die Küchenausstattung einfach top. Die Betten haben uns sehr gut gefallen, gute Matratzen und Bettzeug.
Die Lage des Hauses ist optimal in Bezug auf Entfernungen und Ruhe. Es ist ein schönes Ferienhausgebiet. Auch das Grundstück ist gut abgeschirmt und geschützt durch Hecken und Büsche.
Heizung mittels Wärmepumpe ist optimal und hat in der einen Woche Dez/Jan nicht viel Strom verbraucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ausgestattet mit Allem was man brauch. Das Doppelbett könnte gern etwas breiter sein. Die Couch ist sehr bequem und der Garten ist auch schön. Sowohl bei schlechtem, als auch gutem Wetter kann man sich hier sehr gut aufhalten. Der Supermarkt ist fußläufig nur 3-4 Minuten entfernt, genauso auch der Hafen. Es sind ja recht viele Ferienhäuser in dem Ort, aber dieses liegt geschützt hinter einer Hecke, sodass man vollkommen ungestört ist. 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 751
Renoveret / Byggeår:2021 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...