Dejligt sommerhus med brændeovn i Bork Havn

3
icon
icon
icon

Mågevænget 1, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35195
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Mågevænget 1 ligger på en hjørnegrund ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Sommerhuset er moderniseret og har plads til 5 personer, og jeres hund er også velkommen. Bork Havn er en lille ferieby, der er fuld af liv om sommeren og byder på mange aktiviteter, især vandsport. Så leder I efter en ferie med muligheder for aktiviteter, er I kommet til det helt rigtige sted.

Smukke omgivelser og hyggeligt sommerhus

Planlægger I allerede jeres næste ferie, så tag et kig på dette sommerhus på Mågevænget 1. Dette velholdte feriehus står klar til at byde jer velkommen og give jer skønne ferieminder. I finder 3 gode soveværelser, 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og et værelse med køjeseng, hvilket helt sikkert vil være en stor fornøjelse, hvis I har små børn med. Sommerhuset er løbende moderniseret gennem de seneste år og står nu skarpt.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her kan I helt sikkert fremtrylle mange lækre måltider sammen, eller måske bage en kage, mens duften breder sig i hele sommerhuset. Opvaskemaskinen hjælper jer med at klare opvasken, så I har mere tid til hinanden. På de kølige aftener kan I tænde op i brændeovnen og blive fortryllet af de knitrende flammer, mens varmen breder sig i hele feriehuset.

På badeværelset er der gulvvarme, så I kan tage et behageligt brusebad uden at få kolde fødder. Fra stuen træder I direkte ud på den hyggelige træterrasse. De store vinduespartier i stuen giver godt lysindfald, så alt fremstår lyst og venligt.

Skønne feriestunder udendørs

Frisk luft er altid godt, så start gerne dagen på den overdækkede terrasse med en hyggelig brunch og planlæg dagen sammen. Måske vil I bruge en dag derhjemme og nyde freden og roen i haven, hvor I kan føle jer godt tilpas på liggestolene og genoplade batterierne, mens børnene kan brænde energi af på græsplænen med en bold. Hele grunden er indhegnet, så I ikke skal være bange for at hverken bolden eller hunden stikker af. Om aftenen kan I tilberede et lækkert måltid på grillen og bare nyde hinandens nærvær.

Vandsport og minigolf

Bork Havn er en lille ferieby ved Ringkøbing Fjord. Her er der gode muligheder for at bruge meget tid på vandet med aktiviteter som surfing, kitesurfing, kajak eller paddleboard. Er I ikke så meget til vand, kan I også bare nyde gaderne. Der er en lille gågade, hvor man kan snuppe en bid mad, en isvaffel eller måske bare tage ud og se bådene ved den lille havn. Efter frokosten kan I spille en lille runde minigolf eller gå en tur langs fjorden.

Der er et lille supermarked, hvor I kan gøre jeres dagligvareindkøb, og her finder I også et lille bageri, hvor I kan få friske rundstykker hver morgen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35195

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein niedliches kleines Häuschen, gut ausgestattet, liebevoll dekoriert, schöne Details und einen großen Garten.

Wunderbar für Hundebesitzer aufgrund des eingezäunten Gartens.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 1.011
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...