Skønt sommerhus med brændeovn og udestue i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 169, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35063
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Ringkøbing Fjord ligger dette skønne sommerhus på Horsfold 169 i Bork Havn. I sommerhuset er der plads til op til 6 personer og derfor er det en ideel ferieadresse for en familie. Sommerhuset med brændeovn er komfortabelt indrettet og har en dejlig udestue, hvor I kan nyde ferien, uanset vejret.

Komfortabel indretning med brændeovn og udestue

Sommerhuset på Horsfold 169 er renoveret i 2021 og her vil I uden tvivl kunne holde en dejlig ferie. I ferieboligen møder I en hyggelig og komfortabel indretning, som I straks vil finde jer godt til rette i. I sommerhuset har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der letter det praktiske husarbejde for jer.

Alrummet er sommerhusets hjerte og det store samlingspunkt på jeres ferie. Her kan I virkelig nyde hinandens selskab, mens I laver mad, spiser, spiller spil eller ser film i tv’et. På en kølig ferieaften kan I holde et filmmarathon i alrummet med gode snacks og jeres yndlingsfilm, som I kan streame via Chromecasten. Brændeovnens knitren i baggrunden fuldender den hyggelige feriestemning.

På sommerhusets 70 kvadratmeter er der desuden 1 badeværelse med gulvvarme samt 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, og det tredje har en køjeseng. Sommerhuset har også en skøn udestue, hvor I kan tilbringe ferien og nyde udsigten til den skønne natur.

Stor terrasse og gynge

Rundt om det meste af sommerhuset løber en stor terrasse, hvor I altid kan finde jer en god plads i solen. Sæt jer til rette i havemøbler og liggestole, og nyd ferien i de dejlige og rolige omgivelser. På terrassen har I også en grill til rådighed, så I kan nyde en lækker grillmiddag udendørs om aftenen.

Mens der er afslapning på programmet på terrassen, er der mulighed for sjov og leg i haven. I et af havens træer hænger der en gynge, som børnene helt sikkert bliver glade for.

Ferieoplevelser i Bork Havn

Når I holder ferie i Bork Havn, har I flere gode ferieoplevelser i vente. Fra jeres feriematrikel har I ikke langt til Rindkøbing Fjord, som uden tvivl er et besøg værd. Af andre gode ferieoplevelser er der blandt andet også Bork Vikingehavn, hvor I kan opleve, hvordan vikingerne levede.

Ferieindkøbene kan I klare hos købmanden i Bork Havn, og ellers er der også nogle hyggelige specialbutikker i byen, som I kan besøge. I Bork Havn er der også gode spisesteder, som I kan benytte, når I selv vil slippe for at lave mad på ferien.  

* DETTE HUS UDLEJES IKKE TIL UNGDOMSGRUPPER.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35063

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines vollständig ausgestattetes und nett nett eingerichtetes Ferienhaus mit Wintergarten für bis zu 6 Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war so wie es beschrieben war! Wir haben uns richtig wohlgefühlt und würden es immer wieder buchen!!!!!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wahl dieses Hauses hat der Wintergarten entschieden, da man auch bei schlechten Wetter gemütlich "draußen" sitzen kann. Das Haus ist schön eingerichtet und gut geschnitten. Wunderbar sind die großzügigen Holzterrassen ringsrum. Perfekte neue Küche mit allem, was man braucht. Wer länger bleibt, wird Waschmaschine und Trockner nutzen. Der Kamin macht alles komplett. Ein perfektes Domizil für einen erholsamen Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 700
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...