Lyst og hyggeligt feriehus med spa og sauna i Bork

4
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 32, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35137
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Kornblomstvægnet 32 i Bork bliver op til 6 personer inviteret inden for til en skøn ferie, der er fyldt med afslapning – et oplagt valg til jeres næste familieferie! I det hyggelige sommerhus venter jer både spa og sauna, der forkæler med ekstra afslapning på ferien. Derudover byder sommerhuset på en lys og hyggelig indretning med brændeovn samt en stor træterrasse, som I kan nyde de solrige feriedage på.

Ekstra afslapning i spa og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Kornblomstvænget 32 i Bork, vil I helt sikkert komme helt ned i gear. Sommerhuset byder nemlig på et lille wellness-område på det ene af badeværelserne, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning.

På badeværelset står spaen klar til jer, hvor I kan sætte jer godt til rette og mærke, hvordan det varme, boblende vand lader jer slappe fuldstændig af. Dernæst kan I rykke ind i saunaen, hvor der venter jer endnu mere afslapning i varmen.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Dette dejlige sommerhus byder jer velkommen med sin lyse og hyggelige indretning, der danner rammen for jeres ferie. Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor stuen ligger i åben forbindelse med køkken og spiseplads, og hvor I både kan samles til spil, film og mad, mens brændeovnen fuldender feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

Når I er færdige med at lave mad i køkkenet, skal I ikke bekymre jer om den efterfølgende opvask, for den klarer opvaskemaskinen selvfølgelig for jer. Desuden har I både vaskemaskine og tørretumbler på et af badeværelserne, som hjælper jer med feriens tøjvask.

På sommerhusets 100 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi i løbet af ferien. Der venter jer dobbeltsenge på 2 af soveværelserne og 2 enkeltsenge på det tredje soveværelse.

Stor, skøn træterrasse

De feriedage, hvor vejret er helt i top, skal I selvfølgelig nyde udendørs – og dét kan I gøre på sommerhusets store træterrasse. På terrassen kan I finde jer en god plads, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole.

Alt imens kan feriens yngste gæster lege løs i haven, hvor der er en sandkasse og et gyngestativ, de kan få glæde af i løbet af ferien.

Når aftenen så småt begynder at nærme sig, og det bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i sommerhusets grill, stege nogle saftige bøffer og samle hele familien til en lækker grillmiddag på terrassen.

Besøg Bork Vikingehavn

På jeres ferie i sommerhuset på Kornblomstvænget 32 kan I blandt andet tage ud at opleve Bork Vikingehavn. Her kan I opleve, hvordan det var at leve tilbage i vikingetiden, se et vikingeskib og være kreative.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35137

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super eingerichtet und uns hat es an nichts gefehlt. An trüben Tagen konnten wir die Sauna und den Whirlpool benutzen und den gemütlichen Kamin anschmeißen. Die Aufteilung der Zimmer war super. Die großen Betten waren für zwei große Menschen etwas klein. Aber dennoch haben wir uns sehr wohl gefühlt. Wir würden direkt super nett empfangen. Dieses Haus und diese Vermieter sind in jedem Fall zu empfehlen. Gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Rustikales Ferienhaus mit einer tollen Größe für eine Familie. Das Ambiente und die Einrichtung sind super, auch an regnerischen Tagen kann man sich toll in dem Haus aufhalten. Der Hauseigentümer hat das Haus mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und stellt auch gegen Entgelt Holz für den Kamin bereit. Auch die Nachbarn sind sehr nett und zuvorkommend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, man merkt das der Eigentümer hier selbst oft Urlaub macht. Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet, viel Geschirr, Gewürze, diverse Küchengeräte, Kinderspielzeug für drinnen und draußen, Spielgerüst mit Rutsche und Sandkasten sowie zwei Hochstühle ( ein Tripp Trapp und ein für kleinere Kinder).



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.220
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, stengulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...