Hyggeligt feriehus med brændeovn midt ude i skoven

3
icon
icon
icon
Skovvang 102, Houstrup - Søg på husnr. 30572

Med en af Houstrups mest idylliske beliggenheder byder dette hyggelige træsommerhus jer velkommen til en ferie helt ude i skoven. Her er der plads til op til 6 personer, og det veludstyrede hus råder over en dejlig brændeovn og selvfølgelig, en gratis internetforbindelse.

Veludstyret og hyggeligt med brændeovn

Med en naturskøn beliggenhed og et smagfuldt indre sætter dette feriehus rammerne for en afslappende ferie langt væk fra hverdagen.

De åbne og lyse omgivelser med hvidmalede trævægge og trælofter byder jer varmt velkommen fra første øjeblik, og med plads til 6 personer – og 1 hund – kan hele familien komme med på ferie.

I opholdsstuen er der lagt op til ren feriehygge rundt om spisebordet eller på den store hjørnesofa med en spændende bog, og med åben forbindelse til det veludstyrede køkken kan alle følge med og hjælpe til med aftenens middag.

Trætte og udmattede efter en lang dag i den friske havluft, kan I lægge jer godt til rette i de tre soveværelser og få en god nats søvn, så I er friske og veludhvilede til endnu en spændende feriedag.

1800 m² stor grund og kun 600 meter til købmanden

På Skovvang 102 får I en fredelig beliggenhed med kort vej til diverse udflugtsmål: Der er kun 600 meter til den nærmeste købmand, og stranden ligger blot 5 km væk. Også den hyggelige ferieby Nr. Nebel ligger få minutters kørsel fra huset.

Houstrups område egner sig perfekt til vandre- og cykelture, og de mange små stier fører jer gennem det rige naturområde med skov, hede, klit og sandstrand. Med garanti et stort hit blandt naturelskerne!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...