Hyggeligt feriehus med brændeovn midt ude i skoven

3
icon
icon
icon

Skovvang 102, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30572
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med en af Houstrups mest idylliske beliggenheder byder dette hyggelige træsommerhus jer velkommen til en ferie helt ude i skoven. Her er der plads til op til 6 personer, og det veludstyrede hus råder over en dejlig brændeovn og selvfølgelig, en gratis internetforbindelse.

Veludstyret og hyggeligt med brændeovn

Med en naturskøn beliggenhed og et smagfuldt indre sætter dette feriehus rammerne for en afslappende ferie langt væk fra hverdagen.

De åbne og lyse omgivelser med hvidmalede trævægge og trælofter byder jer varmt velkommen fra første øjeblik, og med plads til 6 personer – og 1 hund – kan hele familien komme med på ferie.

I opholdsstuen er der lagt op til ren feriehygge rundt om spisebordet eller på den store hjørnesofa med en spændende bog, og med åben forbindelse til det veludstyrede køkken kan alle følge med og hjælpe til med aftenens middag.

Trætte og udmattede efter en lang dag i den friske havluft, kan I lægge jer godt til rette i de tre soveværelser og få en god nats søvn, så I er friske og veludhvilede til endnu en spændende feriedag.

1800 m² stor grund og kun 600 meter til købmanden

På Skovvang 102 får I en fredelig beliggenhed med kort vej til diverse udflugtsmål: Der er kun 600 meter til den nærmeste købmand, og stranden ligger blot 5 km væk. Også den hyggelige ferieby Nr. Nebel ligger få minutters kørsel fra huset.

Houstrups område egner sig perfekt til vandre- og cykelture, og de mange små stier fører jer gennem det rige naturområde med skov, hede, klit og sandstrand. Med garanti et stort hit blandt naturelskerne!

Det siger vores gæster om sommerhuset 30572

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und hell eingerichtet. Die Ausstattung der Küche lässt keine Wünsche offen. Die Betten sind wirklich gut, ich habe selten in daenemark so gut geschlafen. Ein Dankeschön an die Reinigungskraefte die ein wirklich sehr guten Job gemacht haben. Wir hatten einen sehr schönen Urlaub und würden das Haus sehr gerne wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer sehr ruhigen Lage,am Ende einer Sackgasse. Wir waren mit allem sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich und alles da was man braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...