Skønt feriehus med anneks med tekøkken og bad

4
icon
icon
icon
icon

Gammelgabvej 62, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30612
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I på familieferie og have bedsteforældre eller jeres store børn med? Så er dette feriehus perfekt til jer! Det dejligt lyse sommerhus, som er renoveret i 2020, består af et hovedhus og et fint gæstehus med eget bad og opholdsrum med tekøkken. En dejlig pavillon og en stor lukket terrasse er prikken over i’et.

Sommerhus med pavillon og skøn lukket terrasse

Sommerhuset ligger på Gammelgabvej 62 i et dejligt naturområde ved Vesterhavet. Med Lønne-, Nymindegab – og Blåbjerg Plantage, Ringkøbing Fjord og Filsø i nærområdet er her de optimale betingelser for aktiviteter i naturen, både til lands og vands.

Nyd den læfyldte grund og hyg jer på den lukkede terrasse imens børnene leger på naturgrunden, hvor der også er gynger. Måske skal hele familien også på en tur på skinnecyklerne på den nedlagte bane, der fører gennem smuk natur fra Nr. Nebel til Nymindegab – forbi en grillhytte, så medbring gerne en madpakke med grillpølser. Tilbage i Nr. Nebel kan I købe en kage ved bageren og så nyde den velfortjente eftermiddagskaffe hjemme i jeres egen skønne pavillon.

Dejligt Anneks med eget tekøkken og bad

Sommerhuset på Gammelgabvej har plads til op til 6 personer, som her kan nyde feriedagene sammen. I kan fordele jer på 5 soverum og her er 2 badeværelser til jeres rådighed. Et hyggeligt opholdsrum med brændeovn er husets samlingssted – og med et godt indrettet køkken med opvaskemaskine er der god tid til ferieprogrammet, om det står på familiespil ved spisebordet eller om I samles til aftenhygge på den lukkede terrasse.

Annekset har 25 m2 og er perfekt, når man gerne vil være sammen og alligevel godt vil have sit eget lille rige. Her er der 2 soverum, et opholdsrum og eget badeværelse.

Strand og fjord – skov og hede

Tag cyklerne med og nyd turen ned over klitterne til den dejlige strand ved det brusende Vesterhav. For ægte vandhunde er her masser af aktivitetsmuligheder. Ringkøbing Fjord er perfekt til både surfing, kajak, stand-up paddle og lystfiskeri. For både store og små er der masser af gode udflugtsmuligheder, om der skal købes fisk eller bare shoppes i Hvide Sande, leges i Bork legeland eller hygges på torvet af den gamle smukke købstad Ringkøbing.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30612

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus. Genial für Hundebesitzer ist die riesige geschlossene Terrasse. Besonders gut hat uns das große Bad gefallen!
Auf dem Grundstück befindet sich noch ein dazugehöriges kleines Ferienhaus für 2 Personen, inkl. Küche, WC und Dusche, ideal für größere Kinder oder mitreisende Großeltern, welche auch mal ihre Privatsphäre genießen wollen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine gute Lage, ist hervorragend ausgestattet und sehr geschmackvoll eingerichtet – es fehlt an nichts. Das zusätzliche kleine Gästehaus ist ein Schmuckstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus, alles vorhanden, sehr sauber und geschmackvolle Deko. Die Küche ist recht klein. Das Bad dafür großzügig.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:91 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...