Hyggeligt skandinavisk sommerhus med pool, spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 61, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30547
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På adressen Søndervang 61 i Houstrup står dette hyggelige sommerhus strålende hvidt og klart blandt de grønne træer og byder jer velkommen. Tag familien og hunden med og hold en skøn ferie med ægte luksus – både pool, sauna og spabad.

Flot poolhus i skandinavisk stil med ekstra luksusgoder

Selvforkælelse er absolut et af stikordene til dette fine træsommerhus, og meget bedre forudsætninger for at holde en dejlig ferie og glemme al hverdagens stress findes nærmest ikke.

Huset er rigtig hyggeligt indrettet i skandinavisk stil og rummer god plads til de maks 8 personer. Især børnene vil glæde sig over den 20 m2 store pool, hvor de kan plaske rundt hele året rundt og få lov til at brænde masser af krudt af.

For de voksne bliver spabadet og saunaen et sikkert hit, og her er mulighed for total afkobling. Glem hverdagens strabadser, tænd et par stearinlys for ekstra hygge og læn jer tilbage i det varme spabad. Eller bliv varmet godt igennem i saunaen, som er fantastisk, specielt efter en god lang gåtur.

Nyd solen på terrassen eller udforsk området

Huset er skønt hegnet ind mellem de mange træer og har en dejlig stor græsplæne, hvor både hunden og børnene kan få lov til at lege og spille bold, mens I nyder solen fra terrassen i de fredelige omgivelser.

Har I brug for lidt variation, er der mange fine steder i området. Blåbjerg Plantage byder på masser af smuk natur og små, hyggelige stier, og de lokale caféer og kunsthåndværkere er helt sikkert også et besøg værd og giver en helt speciel og unik oplevelse.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30547

D.
sagde , Danmark

Det hele virker som det skal. Standen på huset er også rigtig fin. Vi var godt tilfreds, man fik hvad man så på billederne da vi bestilte

D.
sagde , Danmark

Vores første oplevelse med huset, da vi åbnede døren var, at der duftede rent. Det var en dejlig start på ferien. Sommerhuset var super lækkert og stort. Det indendørs poolområde var rent og pænt og haven var dejlig stor. Vi har ingen problemer med, at bestille ferie i samme sommerhus igen en anden gang.

D.
sagde , Ringkøbing

Et skønt hus med nærmest tropisk temperatur i poolområdet. Der var vinduer ind til poolområdet fra opholdsstuen så man altid kunne have øje på børnene. En virkelig god detalje var at pool og spa samt brus og toilet er i samme område.
Terrassen var velanlagt og med fuld sol hele dagen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...