Charmerende træsommerhus i hyggelige naturomgivelser

2.5
icon
icon
icon

Søndervang 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30541
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om at holde ferie i et hyggeligt træsommerhus på den jyske vestkyst? Det har du mulighed for med dette charmerende træsommerhus på Søndervang 18 i Houstrup. Det charmerende sommerhus er omgivet af træer og buske, der giver jer hyggelige og rolige udendørs omgivelser med mange muligheder. Samtidig sørger det for masser af privatliv til dig og din familie.

Hyggelig indretning – både ude og inde

Sommerhuset er rigtig hyggeligt indrettet og emmer af charme og personlighed. De klassiske trævægge og trælofter sørger for en helt speciel feriestemning. Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I trække tilbage til stuen, mens knitrende træ fra brændeovnen spreder varme i hele huset.

Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse. Her kan I nyde solen og udsigten omkring jer fra liggestolene eller de gode havemøbler. Her får man virkelig en følelse af at være væk fra byens fart, og de mange træer og buske gør det muligt helt uforstyrret at nyde feriefreden og naturen.

Skønt område med masser af oplevelser

Sommerhuset ligger i et skønt område med smuk natur. Uanset om du er til gå- eller cykelture, så er der masser af muligheder i området hele året rundt. På de mange små stier kan den mangfoldige natur udforskes, og er I friske, kan I cykle de 4 km til Houstrups dejlige strand.

Har I lyst til mere fart over feltet, og vil I gerne gå i butikker eller ud at spise, ligger der flere feriebyer lige i nærheden – blandt andet Nr. Nebel, Henne Strand og den hyggelige Bork Havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30541

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus mit guter Ausstattung und auf einem sehr schönen Naturgrundstück gelegen.
Die Betten waren bequem und wir werden das Haus bei Gelegenheit erneut buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und persönlich, auf einem abgeschlossenen Grundstück mit viel Bewuchs. Schöne ungestörte Terrassen . Rundum erholsam für gestresste Großstadtmenschen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich,zum Entspannen geeignet,alles vorhanden was man braucht um Urlaub zu machen.Wer die Natur liebt ist hier richtig. Uns besuchten ein Reh und ein Eichhörnchen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2009 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...