Hyggeligt sommerhus på ugeneret plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 56, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30532
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hyggen er ikke til at overse i dette dejlige sommerhus på Hedevang 56 i Houstrup. Det hyggelige og funktionelle træhus ligger i et dejligt feriehusområde på en ugeneret plænegrund. Det charmerende træhus har en autentisk skandinavisk sommerhusstemning med plads til afslapning og hygge for hele familien.

Hyggelig indretning med plads til afslapning

Sommerhuset er lyst og hyggeligt indrettet med en god opholdsstue, der ligger i åben forbindelse med husets spisestue og køkken. Køkkenet er placeret, så du kan kigge ud i stuen og til udearealet, mens du laver mad.

Den personlige indretning kombineret med de klassiske trævægge og lofter sørger for ægte sommerhusstemning fra første ferieøjeblik.

Efter en lang gåtur ved vandet eller i området omkring huset, er det oplagt at fyre godt op for brændeovnen og nyde hinandens selskab i stuen. Her kan I spille spil, læse en god bog eller se en film.

Sommerhus med et dejligt udeområde

På den store træterrasse kan I nyde solen og den flotte natur dagen lang. De mange træer og buske, der omkranser grunden, sørger også for, at I kan holde ferie i fred og ro, fuldstændig ugeneret.

Den overdækkede del af terrassen gør det muligt at nyde omgivelserne selv i dårligt vejr, og om aftenen kan der grilles og spises middag under åben himmel, når vejret er til det.

Med en stor græsplæne og egen lille legeplads er hele familien garanteret god underholdning, og mens I slænger jer i liggestolene, kan de mindste feriegæster og hunden få lov til at slå sig løs i den frie natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30532

DE
D.
sagde , Deutschland

Von allen besuchten Esmark-Ferienhäusern haben wir uns hier (trotz häufigem Regenwetter) am wohlsten gefühlt, weil in dem Haus vieles vorhanden ist, gut funktioniert und für den Gast sehr gut strukturiert wurde. Holz-vertäfelte Wände/ Decke. Großer Rasengarten mit ausreichendem natürlichen Sichtschutz zum Nachbargrundstück. Ein Highlight sind die Sitzmöbel (2 hochwertige Relaxsessel/ komfortables Sofa und sechs komfortable Eßtischstühle) / Gut ausgestattete Küche / Wärmepumpenheizung / Keine billigen, nichtssagenden Bilder an den Wänden, sondern höherwertige Bilder- und Schmuckausstattung, wo deutlich wird, dass der Vermieter an das Wohl des Gastes gedacht hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat mir ganz gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches Haus. Optimal für Pärchen oder eine kleine Familie. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...