Dejligt lyst feriehus med spa

3.5
icon
icon
icon
icon
Søndervang 47, Houstrup - Søg på husnr. 30503

På en stor naturgrund på Søndervang 47 i Houstrup står dette i 2019 nyrenoverede hus klar til jeres ferie. Udstyret med blandt andet spa, opvaskemaskine og vaskemaskine er her et skønt feriehus til familien på op til 6 personer.

2 badeværelser det ene med spa

Husets lyse og hyggelige stue og køkken er i 2019 blevet renoveret. I det større af de 2 badeværelser er der mulighed for ekstra afslapning og hygge – tændt op i spaen og nyd det varme boblende vand.

3 soverum – 2 med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge gør det nemt at dele huset og tilbringe ferien sammen med et vennepar eller måske bedsteforældrene.

Dejligt feriehus med brændeovn og energibesparende varmepumpe

Den hyggeskabende brændeovn er nærmest et ”must” for den rigtige feriestemning i den koldere årstid. For energirigtig behageligt indeklima sørger varmepumpen naturligvis.

Lækker delvis overdækket terrasse

Fra stuen er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse. Her kan I nyde dagens første kop kaffe men også finde sammen om aftenen og nyde lidt grillmad.

Når solen skinner, kan I stille solvognen lige der, hvor I bedst kan lide det: Midt på den store plæne i solen eller med en krimi i skyggen af fyrretræerne, nydende at fuglene kvidrer og udsigten til en blå himmel over trætoppene.

Houstrup er et stille og naturskønt ferieområde nær Nørre Nebel. Her er der masser af gode stisystemer til vandre- og cykelture omkring Blåbjerg.

Nyd fx også en tur længere mod nord, hvor Ringkøbing Fjord byder på masser af smuk natur og oplevelser.

 

Husets anneks er privat.  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.150
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (97 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...