Dejlige feriedage i læ på terrassen imens børnene leger

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 68, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30490
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med direkte adgang til stisystemer og dejlige naturområder finder du Kirkeflod 68. Huset, der er beliggende for enden af en blind vej, har en dejlig uforstyrret naturgrund med legeredskaber til børnene og en stor sydvendt terrasse med gode læforhold. Dette er det helt rigtige sted at holde ferie, når man virkeligt vil nyde naturen her ved Vestkysten, og det perfekte sted til at slappe af på liggestolen eller hygge med grillmad mens børnene morer sig på husets gynger.

Hyggeligt hus med brændeovn

Kirkeflod 68 er et hyggeligt indrettet feriehus til 6 personer. Der er 2 soverum med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge, badeværelset er med bruser. I køkkenet er der opvaskemaskine, så der er mere tid til de vigtige ting, som familiespil ved det store spisebord eller at slappe af på den store bekvemme sofa med en god film i fjernsynet. Lyse vægge med bjælkeværk og den klassiske brændeovn sørger for en moderne men stadig varm og hyggelig stemning, og med luft-til-luft varmepumpe kan I med god samvittighed have det dejligt varmt i huset. 

Fra stuen er der direkte udgang til den afskærmede terrasse med de gode havemøbler. Her er masser af plads til lange dage med solbadning på husets solvogn. Om aftenen kan I tænde op i grillen, – her er altid en læplads og da terrassen til dels er overdækket, kan I sagtens nyde jeres grillmad, også hvis det drypper lidt.

Midt i naturen med mange udflugtsmål

Kirkeflod 68 er en fantastisk ferieadresse til dig, der elsker naturen. Der er lagt op til masser af strandture og måske dejlige gå- eller cykelture i Blåbjerg Plantage eller til Fiil sø. Egnen byder selvfølgeligt også på mange udflugtsmål, fx til de nærliggende strandbyer eller i fiskerbyen Hvides Sande eller besøg et af de mange museer og oplev fx i Bork hvordan vikingerne levede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30490

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für einen einwöchigen Urlaub mit Familie (5 Personen) und kleinem Hund absolut ausreichend. Die gelungene Aufteilung lässt das Haus größer erscheinen. Auch die Küche ist hinreichend groß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus in absolut guter,ruhiger Lage.Die Einrichtung ist gut,vor allen Dingen in der Küche gibt es kein zusammengewürfeltes Geschirr oder eine Unmenge an verschiedenen Dingen die niemand braucht.Die Betten sind gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich am Straßenende umgeben von Bäumen. Es kommt unscheinbar daher. Von innen ist alles sehr gemütlich. Es ist alles vorhanden, was man für einen erholsamen Urlaub benötigt. Bis zum herrlichen Wandergebiet sind es keine 5 Minuten. Praktisch ist es auch das die Wärmepumpe bei heißen Sommerwetter auch kühlt,und dabei doch sehr sparsam ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...