Feriehus med sauna og god plads både inde og ude

3
icon
icon
icon
Kirkeflod 76, Houstrup - Søg på husnr. 30487

På en stor åben naturgrund med græs og omkranset af træer ligger Kirkeflod 76. Her er gode læforhold og grunden egner sig rigtigt godt til udendørs aktiviteter, også for familien med hund, da et stykke af grunden er indhegnet.

God plads og komfort med sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Indenfor byder huset med sine 90 m² rigtig god plads til familiehygge. Ved det store spisebord kan familien samles til måltider og spil, eller man finder sammen på den store sofa i husets stue og nyder brændeovnens knitren og en god dvd-film.

Kirkeflod 76 er indrettet til 6 personer fordelt på 3 soverum. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så det rigtigt egner sig også til de længere ferieophold. Og ferie er hovedordet her, – fra både stue og køkken er der udgang til de store solrige terrasser, – den ene er delvis overdækket.

Tæt på naturen

Kirkeflod 76 ligger midt i Houstrup, der er kendt for sin fantastiske natur. Det er et fantastisk sted for dig, der gerne vil ud og nyde naturen til fods eller på cykel. Der er ikke langt til stranden og Blåbjerg Plantage er lige om hjørnet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.800
Renoveret / Byggeår:1991 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...