Fine rammer for en lækker ferie i flotte omgivelser med spa og sauna

3
icon
icon
icon
Kirkeflod 102, Houstrup - Søg på husnr. 30402

I Houstrups fredfyldte ferieområde finder I dette fine sommerhus. Her er der rigtig fine rammer for en lækker ferie i rolige og flotte omgivelser i et hus med sauna, spabad og hund tilladt.

Lyst og lunt med sauna og spa

På Kirkeflod 102 får I et dejligt sommerhus, lyst og lunt indrettet, og med plads til hele familien. Selv det sidste, men mindst lige så vigtige medlem, hunden, er også rigtig velkommen.

Den rummelige stue ligger i forbindelse med køkkenet og indbyder til masser af samvær. Det bliver helt sikkert feriens mødested, når de næste feriedage skal planlægges over aftensmaden, eller der skal holdes en hyggelig filmaften.

I har to badeværelser, og på det ene finder I et spabad og en sauna, så I kan blive forkælet lidt ekstra i løbet af ferien. En tur i saunaen eller spaen gør altid godt, især efter en frisk dag udenfor med mange nye indtryk og oplevelser.

Terrassehygge og udflugter

Det gode vejr kan nydes fra den dejlige terrasse, og på den store græsplæne kan børnene og hunden få masser af timer til at gå med leg og spil.

En lille udflugt er bestemt heller ikke en dum idé, og huset ligger kun en lille køretur væk fra stranden. Der ligger masser af små, hyggelige feriebyer i nærheden såsom Henne Strand og Bork, og vil I hellere på ”rigtig shopping” er storbyen Esbjerg et godt bud.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...