Hyggeligt feriehus m. brændeovn til 5 personer + 2 hunde i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 82, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30174
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Omgivet af Houstrups skønne natur, flotte vandrestier og gode cykelruter finder I på Jeppesvej 82 et klassisk sommerhus med plads til 5 personer, hvor det er tilladt at medbringe op til 2 hunde. Her kan I koble af fra hverdagens jag og komme helt ned i gear og bare nyde samværet.

Uforstyrret afslapning i klassisk feriehusstil

Sommerhuset på Jeppesvej 82 ligger tilbagetrukket fra vejen og omgivet af træer, så I kan nyde jeres ferie uforstyrret. I huset er der 3 soverum, hvoraf 2 er med hver 2 enkeltsenge og et med 1 enkeltseng samt et flot badeværelse med bruseniche. Det veludstyrede køkken med opvaskemaskine er integreret med spiseplads og stue, så I nemt kan kreere lækre måltider eller bage en kage sammen med ungerne, alt imens resten af familien kan læne sig tilbage i sofaen og se en god film foran brændeovnen. Nyd den sagte knitren i baggrunden, mens varmen breder sig.

Sommerhuset er også udstyret med en energibesparende varmepumpe, der hurtigt kan varme sommerhuset op. Der er Wi-Fi i huset, så I kan streame jeres yndlingsserie og læse dagens nyheder.

Frisk luft og masser af natur

Med en beliggenhed centralt placeret i Houstrups skønne natur, er det oplagt at starte dagen med morgenmad på terrassen og nyde den friske luft og fuglesang.

I løbet af dagen er det oplagt at udforske området til fods eller med jeres medbragte cykler – alternativt kan I leje cykler i Houstrup. For mountainbike-entusiaster er Blåbjerg Klitplantage ikke langt væk. Her er der gode mountainbikeruter. Ellers kan I tage en tur på stranden, eller besøge en af ​​de mange legepladser i området. I Nørre Nebel er der gode indkøbsmuligheder, slagtere og bagere. Og er I til fisk, så fås de bedst i Hvide Sande.

Efter en aktiv dag, kan I sætte jer til rette på feriehusets terrasse og tilberede jeres aftensmad på grillen, mens børnene hygger sig i sandkassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30174

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet. Das Grundstück ist schön groß und hat schöne Außenmöbel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon bei der Ankunft waren wir beeindruckt von der tollen Lage des Hauses mit herrlichem Blick in den Wald … tatsächlich hatten wir Anblick von Reh- und Rotwild im Garten!
Uns fehlte es an nichts – das Haus ist ganz wunderbar einfach aber sehr geschmackvoll eingerichtet!Die tollen Strände in der Gegend sowie Dünen, Heide und Wald – schön!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, Gemütlich und in ruhiger Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.978
Renoveret / Byggeår:2022 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...