Ægte feriehusidyl direkte ved skov og lynghede

3.5
icon
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30167
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ægte idyl og feriestemning: Drømmer du for om ferie i smukke rammer med stråtag og terrassehygge, så er Ndr. Skovvej 20 det oplagte valg for dig. Feriehuset, der ligger med egen haveudgang til smukke lyng- og skovområder, er indrettet i smuk landstil, med sans for detaljer. Her er plads til dejlige feriestunder for familie på op til 6 personer.

Lyst indrettet, brændeovn og hyggefaktor

Hyg med familien eller dine venner i den lyse stue, hvor der er mulighed for at tænde op i brændeovnen, eller I kan samles om spisebordet til familiespil.
Køkkenet er godt indrettet med god plads til i fællesskab at tilberede maden, trods den gennemførte smukke bondehusstil er her naturligvis alle moderne bekvemmeligheder som f.eks opvaskemaskine.
På badeværelset er der gulvvarme. Her er både bruser og en 1-personers spa, der især i den koldere årstid, kan benyttes, når man kommer hjem fra en dejlig lang gåtur ved Vesterhavet.

Rolig beliggenhed med skønne terrasser

Også udenfor ånder alt idyl: Find dit magiske hjørne – her er mange muligheder! Om det er i solgården bag huset, hvor et stort overdækket område garanterer udetid fra tidligt forår til langt hen på efteråret, eller du nyder en kop kaffe og en bog i den grønne have – lidt gemt ved hegnet med de duftende roser. Ikke at forglemme er der også husets store solterrasse, hvor du kan slappe af på liggestolene og nyde områdets stilhed og duften fra lynghede og fyrretræer, imens de mindste hygger sig i sandkassen. Imens du holder ferie, kan cyklerne eller barnevognen stå tørt og godt i husets redskabsrum.

Houstrup er et naturskønt område ved Blåbjerg Plantage med masser af stisystemer og gode legepladser til børnene. Ved campingpladsen kan I hente det friske morgenbrød og i den nærliggende by Nørre Nebel, kan I ordne alle andre indkøb. Stranden er en cykeltur eller et par bil-minutter væk. I området er der masser af gode udflugtsmuligheder, skinnecykler, besøge vikingehavn eller tage i klatre-legepark.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30167

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus.
Man fühlt sich wie zuhause

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus in sehr ruhiger Lage..
Bei uns kamen morgens die Rehe am Haus vorbei.

DK
D.
sagde , Danmark

Det var et virkelig hyggeligt hus. Vi følte os rigtig godt tilpas.

Vi har allerede lejet det igen til næste år og vi glæder os

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.802
Renoveret / Byggeår:2002 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barnestol, klinker stengulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...