Hyggeligt træhus til en afslappende ferie

3
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30089
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus til en skøn, afslappende og helt enkel ferie, så har I fundet det helt rigtige træhus. Huset ligger lige i kanten af sommerhusområdet i Houstrup, så her har man rig mulighed for at slappe af uden hverdagens stress.

Hyggeligt samvær med familien

I dette sommerhus kan i virkelig nyde hinandens samvær. Det kan I gøre over tilberedningen af aftensmaden i det åbne, veludstyrede køkken eller rundt om spisebordet, hvor I sammen kan hygge jer med en omgang kortspil.

I dette sommerhus er her plads til 6 personer, og her hører der 3 gode soveværelser til. I huset er der mulighed for at følge med online, da der er gratis Wi-fi til rådighed.

Skønt område i kanten af sommerhusområdet

På V. Hennesbysvej 22 er der intet der kan forhindre en god ferie. Området er roligt og ganske uforstyrret fra den travle hverdag.

Tag solsengene ud på de varme solrige dage og læs en god bog eller lyt til fuglene, som synger oppe mellem trætoppene. Terrassen er overdækket, hvilket jo betyder, at I på terrassen kan sidde og nyde den friske luft og den fantastiske natur i alt slags vejr.

Oplev de smukke omgivelser

I dette sommerhus må din bedste ven også komme med. Tag hunden i snoren og hinanden i hånden og gå på opdagelse i det skønne skovområde i Houstrup, som er en fortryllende legeplads både for børn og hunde.

Der er kort aftstand både på jeres medbragte cykler eller i bil til den kilometerlange sandstrand. Det populære ferieområde Henne Strand er også nært beliggende, her kan I bla. købe souvenirs, shoppe eller nyde en lækker frokost.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.156
Renoveret / Byggeår:2016 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...