Hyggeligt feriehus med sauna på helt ugeneret naturgrund

3
icon
icon
icon
Rohdesvej 16, Houstrup - Søg på husnr. 30002

Dette hyggelige feriehus på Rhodesvej 16 i Houstrup blev opført i 1979 og har i 2017 fået en totalrenovering. Det ligger på en fantastisk flot og helt uforstyrret natugrund midt i skoven og er omgivet af høje træer. I huset finder I jeres egen sauna, hvor I kan nyde feriefreden fuldt ud.

Kærligt indrettet feriehus med sauna og brændeovn

Feriehuset er blevet renoveret med sans for detaljen, og den kærlige indretning skinner igennem i hele huset. Der er plads til 6 personer med sovepladser fordelt på to velindrettede soveværelser og et anneks. I det seperate køkken finder I alt, hvad I har brug for til at kokkere et lækkert feriemåltid sammen.

I den lyse stue er der lagt op til afslapning og hygge i sofahjørnet, og på de kolde aftener og frostklare vinterdage står brændeovnen for varmen og feriestemningen. Fra det smagfulde badeværelse har I også adgang til jeres helt egen sauna, så I kan forkæle jer selv lidt ekstra.

Der er selvfølgelig sørget for underholdningen med både fladskærmfjernsyn og en gratis internetforbindelse.

Skønt udendørsareal med masser af læ

Huset har to gode terrasser, der begge er udstyret med havemøbler til de solrige dage. Har I brug for skygge, kan I søge ind under den overdækkede del af terrassen.

De mange træer, der omgiver naturgrunden, sørger for, at I helt uforstyrret kan nyde de dejlige solskinsdage og fuglenes sang i trætoppene. Og mens I slapper af og nyder tilværelsen, kan de små feriegæster få lov til at lege på gyngen, i sandkassen eller i klatretårnet.

Et paradis for naturelskerne

Dette hyggelige feriehus midt i skoven er et helt ideelt udgangspunkt for udflugter og udforskning af den smukke vestjyske natur. Et helt net af vandre- og cykelstier i Blåbjerg Plantage fører jer gennem både skov, lyngbeklædt hede og fantastisk klitlandskab.

Den skønne hvide sandstrand er ligegyldigt årstid, vind og vejr en kæmpe oplevelse for både store og små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.490
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...