Hyggeligt indrettet træhus med egen sauna

3
icon
icon
icon
Jens Thomsensvej 16, Houstrup - Søg på husnr. 30081

Dette klassiske og hyggeligt indrettede træhus ligger på en skøn naturgrund på Jens Thomsensvej 16 midt i Houstrups skovområde. Her er der plads til 6 personer, og huset egner sig perfekt til en familie- eller parferie.

Hyggelig indretning med sauna til de kolde dage

Træhuset er hyggeligt indrettet og råder endda over en sauna, hvor I – specielt i de kolde måneder – kan nyde godt af lidt ekstra luksus. Efter en lang gåtur gennem skoven får I hurtigt varmen her, og hverdagens stress og jag kan gemmes langt væk.

Det veludstyrede køkken er forbundet med stue- og spiseafdelingen og fungerer som husets hjerte. Rummet har store vinduer, som slipper masser af lys ind, og fra sofaen har I en flot udsigt ud over naturen.

Om aftenen kan I tænde for brændeovnen og runde dagen af med en god film på sofaen. Det er ikke kun brændeovnen, der sørger for en god temperatur – feriehuset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, som hele året rundt sørger for et behageligt rumklima.

Bo midt i Houstrups smukke skovlandskab

Hele vejen rundt om huset finder I flere fine steder, hvor I kan sidde i solen og læse en god bog eller slappe af i liggestolene. En af terrasserne er også overdækket, og her kan I nyde den friske havluft i al salgs vejr, mens I kan runde dagen af med en hyggelig grillaften.

Med en beliggenhed i Houstrup kommer hverken jer eller børnene til at kede sig. For eksempel kan I gå lange ture gennem den smukke Blåbjerg Plantage, der ligger tæt på huset. Her kan I både udforske den mangfoldige natur og det rige dyreliv.

Den populære strand ligger kun få minutters kørsel væk, og her kan der skabes masser af nye ferieminder. Saml muslinger og sten til bedstemor og bedstefar derhjemme, eller byg sandslotte sammen, mens I lytter til bølgernes brusen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2006 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...