Hyggeligt indrettet træhus med egen sauna

3
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30081
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3850 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske og hyggeligt indrettede træhus ligger på en skøn naturgrund på Jens Thomsensvej 16 midt i Houstrups skovområde. Her er der plads til 6 personer, og huset egner sig perfekt til en familie- eller parferie.

Hyggelig indretning med sauna til de kolde dage

Træhuset er hyggeligt indrettet og råder endda over en sauna, hvor I – specielt i de kolde måneder – kan nyde godt af lidt ekstra luksus. Efter en lang gåtur gennem skoven får I hurtigt varmen her, og hverdagens stress og jag kan gemmes langt væk.

Det veludstyrede køkken er forbundet med stue- og spiseafdelingen og fungerer som husets hjerte. Rummet har store vinduer, som slipper masser af lys ind, og fra sofaen har I en flot udsigt ud over naturen.

Om aftenen kan I tænde for brændeovnen og runde dagen af med en god film på sofaen. Det er ikke kun brændeovnen, der sørger for en god temperatur – feriehuset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, som hele året rundt sørger for et behageligt rumklima.

Fra 2025 får sommerhuset en tilbygning med nye soveværelser og en ekstra stue, så I får hele 143 kvadratmeter feriehus – rigtig god plads til 6 personer.

Bo midt i Houstrups smukke skovlandskab

Hele vejen rundt om huset finder I flere fine steder, hvor I kan sidde i solen og læse en god bog eller slappe af i liggestolene. En af terrasserne er også overdækket, og her kan I nyde den friske havluft i al salgs vejr, mens I kan runde dagen af med en hyggelig grillaften. På den dejlige naturgrund er der god plads til, at børnene kan lege, de har endda deres eget legehus til rådighed.

Med en beliggenhed i Houstrup kommer hverken jer eller børnene til at kede sig. For eksempel kan I gå lange ture gennem den smukke Blåbjerg Plantage, der ligger tæt på huset. Her kan I både udforske den mangfoldige natur og det rige dyreliv.

Den populære strand ligger kun få minutters kørsel væk, og her kan der skabes masser af nye ferieminder. Saml muslinger og sten til bedstemor og bedstefar derhjemme, eller byg sandslotte sammen, mens I lytter til bølgernes brusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30081

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, gut ausgestattetes Ferienhaus, in dem man sich wohlfühlen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne Lage im Waldgebiet, aber bei starker Trockenheit Straßen sehr staubig. Ferienhaus sehr angenehm. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zum Abschalten und runterkommen vom Job, ist das Haus, sowie das Umfeld, perfekt!!!

Nein, das Haus ist Perfekt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2006 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...