Lyst og hyggeligt sommerhus med stor græsplæne

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30422
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups hyggelige skovområde finder I dette fine træsommerhus, som kommer til at danne rammerne for en rigtig sommerhusferie i samværets tegn for hele familien. Huset er udstyret med alt, hvad ferien behøver, og på den store græsplæne er der god plads til underholdning for de yngste familiemedlemmer.

Masser af hyggekroge og sørget for det praktiske

Huset rummer plads til op til 6 personer og er det perfekte valg til den næste familieferie, eller bare en uge for to langt væk fra hverdagen. Med tre soveværelser og en åben køkken- og spisestueafdeling er der både mulighed for, at I kan være jer selv, og nyde hinandens selskab.

I spisestuen er der masser af hyggekroge, og her finder I også en brændeovn, så I kan gøre ferien ekstra hyggelig. I køkkenet kan der tilberedes lækre måltider, mens børnene ser fjernsyn i sofahjørnet, og efter aftensmaden klarer opvaskemaskinen arbejdet for jer.

Med Hans Hansensvej 59 som hjem for ferien, får I et hus med styr på alt det praktiske, og ud over opvaskemaskinen finder I også en vaskemaskine, så børnenes snavsede tøj hurtigt kan blive rent igen efter en dag med udendørs leg.

Ro og fred på terrassen

Fra den hyggelige spisestue kommer I ud på terrassen, som næsten fortsætter rundt om hele huset. På den store græsplæne med gynge og sandkasse samt 2 små fodboldmål, er der plads til masser af boldspil og leg for børnene, og I kan nemt holde øje med dem fra havestolene, mens I læser en bog eller nyder et glas vin i solen.

De mange træer, der indrammer huset, giver både gode læforhold og en dejlig fred og ro. Desuden er terrassen delvist overdækket, så I kan nyde ferieomgivelserne i langt det meste slags vejr – og hurtigt kan søge ly, hvis regnen pludselig skulle melde sig.

Om aftenen står grillen klar, så I kan tilberede et rigtigt feriemåltid, og på de lune aftener kan I endda nyde maden under åben himmel rundt om terrassebordet. Her kan dagens nye oplevelser deles og vendes, og morgendagens udflugter kan planlægges.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30422

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberes schönes Ferienhaus. Alles ordentlich.

DE
D.
sagde , Kamp-Lintfort

Idealerweise ist dieses Ferienhaus für kleine Familien oder Ehepaare geeignet. Alles, was man in einem Haus benötigt, ist vorhanden.
Es ist gemütlich eingerichtet. Die Terrassen sind teilweise geschützt, so dass man auch bei schlechtem Wetter draußen sitzen kann. Das Haus liegt in einem ruhigen Ferienhausgebiet mit reichhaltigen Baumbewuchs.

DE
D.
sagde , Gieboldehausen

Ein gemütliches "higgeliges" Ferienhaus mit einer wundervollen Außenanlage.
Die Hängematten, die Liegen und Stühle sowie die Feuerstelle laden ein, gemütliche Abendstunden zu Verbringen.
Die Ausstattung des Hauses ist sehr gut, es gibt alles was man braucht und darüber hinaus noch sehr viel mehr.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.097
Renoveret / Byggeår:2016 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...