Lækkert indrettet sommehus idyllisk beliggende i Jegum

4
icon
icon
icon
icon
Blåbærvangen 14, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20901

Velkommen til Blåbærvangen 14 – hop ud af bilen og nyd roen. I er ankommet til en dejlig plet i det grønne og til et lækkert sommerhus – lyst og praktisk indrettet med spa, vaskemaskine og tørretumbler.

Lyst og lækkert indrettet feriehus med spa

Lyse gulve og vægge og et loft til kip med synlige bjælker giver dette sommerhus er kendetegnene ved dette sommerhus – dertil en stor vinduesfront med blik i det grønne.

5 personer og 1 hund kan nyde ferien i dette hus, der er indrettet med 3 værelser, hvoraf det ene befinder sig på 1. sal. Her er der ekstra hyggeligt, med en lækker lænestol til afslapning med udsigt. Den lyse stue bliver ekstra hyggelig, når der om aftenen tændes op i brændeovnen.

Køkkenet er moderne og fint indrettet til hobbykokken, der vil trylle lidt lækkert i ferien. I feriehusets badeværelse står der en spa til jeres rådighed, et absolut highligt at nyde varmen efter en lang tur med hunden ved Børsmose strand. Godt og praktisk er vaskemaskine og tørretumbler blevet integreret i badeværelset.

Fuglesang på terrassen og gode vandremuligheder

Direkte fra stuen har I udgang til husets terrasse, hvor I kan slappe af på sommerhusets liggestole imens børnene leger med hunden på græsplænen eller er smuttet ned til for at hente en is eller for at lege på områdets legeplads.

Børnevenligt område med masser af natur

Beliggende ud mod et grønt område med stisystemer er Blåbærvangen 14 et fantastisk sted for hele familien eller parret, der gerne vil slappe af og nyde roen in naturen.

Jegum er et familievenligt område med en Centerbygning med legeplads og masser af stisystemer. Der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier, så stedet er perfekt for gå-, løbe og cykelture. De opstillede bænke langs ruterne giver mulighed for små pauser.

I den nærliggende by Oksbøl er der både gode indkøbsmuligheder og en god svømmehal med vandrutsjebaner.  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.564
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...