Sommerhus i Jegum Ferieland med brændeovn til den lille familie

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 111, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20157
4 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Blomstervangen 111 i Jegum finder I alt, der behøves til en skøn familieferie. Brændeovnen skaber følelsen af hygge og dansk sommerhusferie, og børnene kan finde nye ferievenner på den store, fælles legeplads et par hundrede meter derfra.

Hyggen med familien i centrum

Sommerhuset gennemgik en renovering i 2021, hvor der kom nyt gulv og nye møbler. Der er to soverum i huset, hvor der i begge er dobbeltsenge, den ene er 180cm bred og den anden er 140cm. Ferieboligens varmepumpe sørger for en altid behagelig temperatur inde, uanset om det er varmt eller køligt ude.

Køkkenet og stuen findes i samme rum, så I stadig kan hygge jer sammen, selvom nogle er i fuld gang med at tilberede feriens lækre måltider og andre slapper af på sofaen.

Med en beliggenhed i Jegum Ferieland, er I langt fra hverdagens travlhed, så I kan bare læne jer tilbage og nyde ferien. Feriehusets brændeovn sætter den helt rigtige aftenstemning til brætspil, film og hygge.

God beliggenhed i attraktivt sommerhusområde

Beliggende på en blind vej i Jegum Ferieland er ferieboligen blot et af cirka 750 fritidshuse. Sommerhuset fik i 2021 også ny terrasse, hvor I rigtig kan benytte jer af de tilhørende havemøbler, solvogne og grill. Bålstedet giver god anledning til en hyggelig aften udendørs. Til de mindste er der også en sandkasse.

Foretrækker I skygge, kan man også finde det under overdækket eller under et træ, da baghaven af den 1578 m2 store plænegrund er omgivet af træer og buske.

Kun 500 meter fra adressen på Blomstervangen 111 ligger centerbygningen. Her er der en lille butik, hvor I kan købe jeres morgenbrød og det mest nødvendige. Her kan jeres børn få nye venner og frit benytte sig af legepladsen og hoppeborgen, når den er åben.

Jegum midt i naturen

Ferieområdet er blandt andet efterspurgt, fordi man er så tæt på naturen. Der er mange kilometers stisystemer i området og kun en køretur på 10 minutter til Vesterhavet. Desuden er der ikke langt til hverken Henne Strand, Ringkøbing Fjord eller Vejers Strand. Der er også kun 10 kilometer til både Blåvand Zoo og det populære Tirpitz Museum.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20157

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Haus mit großer überdachter Terrasse. Für zwei Personen optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines Ferienhaus mit toller überdachter Terrasse, wo man bei Regenwetter auch draußen sitzen kann. Rund um das Haus gibt es immer wieder Sitzmöglichkeiten, so das man einen Sonnen oder Schatten Platz findet. Für mitgebrachte Fahrräder ist ein abschließbarer Schuppen vorhanden. Alles in allem ein Klasse Ferienhaus.

DK
D.
sagde , Danmark

Et hus man bliver glad af at være i. Lyst og venligt med hjemlig hygge overalt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:61 / 1.578
Renoveret / Byggeår:2021 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...