Dejligt sommerhus med plads til familien og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 12, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20123
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lad dig fortrylle af dette sommerhus beliggende i det rolige og familievenlige område Jegum Ferieland. Med højt til loftet, godt lysindfald, brændeovn og hyggeskabende træpaneler er Fyrrelunden 12 som skabt til en dejlig familieferie i det vestjyske. Huset er beliggende på en stor naturgrund omkranset af træer.

Charmerende indrettet og godt udstyret

De store vinduer giver et dejligt lysindfald i køkkenalrummet, der består af en stue med lækre lædermøbler, et spisehjørne med et langt spisebord og et stort rummeligt køkken med opvaskemaskine. Her kan I samles op til 6 personer til fælles madlavning, spilleaftener ved spisebordet eller til en god film, imens de 2 hunde flader ud i varmen foran brændeovnen.*

Sovepladserne er fordelt på 3 soverum – 2 værelser med dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, der befinder sig i det lille anneks. Husets badeværelse er udstyret med gulvvarme og her har I både vaskemaskine og tørretumbler. Naturligvis er der gratis trådløst internet i huset.

Skøn grund med legeredskaber og overdækket terrasse

På Fyrrelunden 12 er udelivet i fokus. Glæd jer over et stort overdækket terrasseareal med vinduer, som næsten fungerer som en udestue og rigtigt dejlige læfyldte hjørner, hvor I kan slappe af i de gode havemøbler og blive opslugt af en god bog, imens kullene bliver varme og klar til tilberedelsen af lidt lækker grillmad.

Imens kan børnene tumle på den store grund, hvor de både har gynger og sandkasse. Måske er de også smuttet ned til kiosken efter en is, eller ned for at hilse på gederne, der hører til ved områdets fælles aktivitetshus og som altid glæder sig over et besøg og en håndfuld græs.

Jegum Ferieland ligger midt i den vestjyske natur med ca 10-15 km til stranden og Vesterhavet. Det er et dejligt familievenligt område med gode fællesarealer. Med bilen når I snildt gode udflugtsmål fx er der kun 6 km til brandbilmuseet og svømmehallen i Oksbøl.

 

*Grundet allergi er katte ikke tilladt i huset

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 20123

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Idealer Urlaub mit einen Hund.

DK
D.
sagde , Danmark

INTET! Huset er helt fantastisk

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine optimale Lage, das Grundstück ist groß und komplett eingezäunt. Der Hund kann ohne Leine sich optimal aufhalten. Das Haus ist super aufgeteilt, alle Betten neu und komfortabel. Besonders aufgefallen, die geschmackvolle und individuelle Dekoration . Die Terrasse und das Überdachte ist quasi wie ein zusätzliches Zimmer . Die Küche ist gut ausgestattet und alles ist hochwertig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.024
Renoveret / Byggeår:2014 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...