Familievenligt sommerhus med sauna og spabad – 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 72, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20129
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil du have et sommerhus i naturen, tæt på havet og med masser af plads og legefaciliteter til de yngste familiemedlemmer? Skal dit firbenede familiemedlem også være en del af festen? Intet problem med dette skønne sommerhus i Jegum, som ligger på Blomstervangen 72 langs den danske vestkyst. Der er gynge, sandkasse, trampolin og masser af plads at boltre sig på for at gøre børnene glade. Heller ikke de voksne går ikke glip af at nyde en ferie med hvile og afslapning – en sauna og et spabad samt en brændeovn fuldender denne drømmepakke!

Afslappende dage med hele familien – plads til op til 6 personer og 2 hunde

Moderne indretning i skandinavisk stil venter dig i dette smukke sommerhus i Jegum. Med i alt op til 6 personer kan du se frem til en ferie i et roligt, familievenligt miljø. Her kan I glemme hverdagen, koble fra og nyde dagene sammen!

Midt i sommerhuset ligger stuen, som er feriehusets midtpunkt. Her kan I spise og slappe af sammen. Hvis I får lyst, kan I tænde op i brændeovnen, som giver den perfekte ferieatmosfære med knitrende flammer.

Sommerhuset har i alt 3 soveværelser, 1 badeværelse med gulvvarme samt sauna og boblebad. Du kan nemt planlægge en wellness-dag og forkæle dig selv med timevis af afslapning og selvforkælelse.

Overdækket terrasse, gynge, sandkasse og trampolin – indhegnet ejendom!

Det tilhørende udendørsområde på Blomstervangen 72 er også ganske imponerende. Dette sommerhus er virkelig et godt valg, især hvis I kan lide at være ude i den friske luft og børnene har brug for at brænde deres overskydende energi af. En gynge, en sandkasse og endda en trampolin giver underholdning, leg og sjov for de yngste.

Du kan lægge dig til rette i liggestolen på den delvist overdækkede terrasse og følge børnenes livlige leg. Takket være det indhegnede område vil dine hunde heller ikke tage på eventyr på egen hånd, hvilket naturligvis er særligt praktisk, så du ikke behøver at holde et vågent øje med dem hele tiden. Placeringen på Blomstervangen 72 er stille og kun få skridt bag feriehuset er der et grønt område og en vandresti, hvor du kan gå en tur og udforske Jegum Ferieland.

Der er en lille butik, en café og en stor fælles legeplads lige i nærheden. For større indkøb eller ture til stranden kan du tage til Blåvand, Vejers eller Henne Strand. Alle er skønne og velbesøgte badebyer, hvor du ikke kun kan besøge den vidunderlige, brede sandstrand, men også de mange forskellige butikker, caféer og restauranter. På mindre solrige dage kan I besøge svømmehallen eller tage en tur til den indendørs klatrepark i nabobyen Oksbøl.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20129

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll modern eingerichtetes Feriendomizil in ruhiger Lage.
Liebe zur dekoration

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderbares schönes Haus,das Grundstück ist komplett eingezäunt ca.80cm hoch, sehr gut für Hundebesitzer und kleine Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und gepflegtes Haus mit Hof. Alles was man braucht im Alltag bekommt man dort geboten. Schöne ruhige Lage abseits vom Trubel, genau richtig zum entschleunigen und entspannen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.515
Renoveret / Byggeår:2020 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...