10-personers poolhus i Ho nær golfbanen

3
icon
icon
icon

Søndertoften 58, Ho

- Sommerhusnr.: 61025
10 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Søndertoften 58 i Ho finder I dette 182 m² store sommerhus med pool. Her er der plads til op til 10 feriegæster samt 2 hunde. I poolrummet finder I også spabad og sauna, så her er både mulighed for sjov og leg samt afslapning og velvære. Feriehuset ligger nær Blåvandshuk Golfklub, hvor golfentusiaster kan spille på 18-hullers bane.

Stort poolhus med spabad og sauna

Sommerhusets absolutte highlight er poolrummet, hvor hele familien kan hygge sig i løbet af ferien. Her er der en 18 m² stor pool til sjov og leg samt et spabad og sauna til afslapning. I forlængelse heraf finder I det ene af sommerhusets i alt 2 badeværelser. Der er gulvvarme på dem begge, så I ikke kommer til at fryse fødderne. Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I kan vaske lidt håndklæder undervejs.

I sommerhuset er der plads til 10 feriegæster, som til natten kan fordele sig på de 5 gode værelser.

Der er et veludstyret køkken i sommerhuset, og i stuen kan I samles til hyggelige stunder for hele familien. Der er danske tv-programmer, og for ekstra hyggelig stemning kan I tænde op i brændeovnen og lade brændet knitrer og flammerne sprede varme. Her er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til en behagelig temperatur.

Lukket og afskærmet terrasse på fin plænegrund

Sommerhuset har en skøn, lukket og afskærmet terrasse, hvorfra I kan nyde feriedagen og sommersolens stråler. Terrassen står klar med både havemøbler og grill, så der er mulighed for en hyggelig grillaften som afslutning på en god feriedag.

Plænegrunden er særdeles børnevenlig med god plads til leg, og der er både gyngestativ og sandkasse til de yngste. I har mulighed for at oplade elbilen direkte ved sommerhusets ladestik.

Ferie i Ho nær golfbane

Sommerhuset ligger i naturskønne Ho, der byder på aktiviteter for hele familien. Området er bygget op med gode vandre- og cykelstier, så I kan nyde naturen og den friske luft på gåben eller den tohjulede. I Ho ligger et feriecenter, der blandt andet byder på bowling og badeland, og ikke langt fra sommerhuset ligger en 18-hullers golfbane.

Til en lidt længere tur kan det anbefales at besøge turistbyen Blåvand, som er Danmarks vestligste punkt. Tag en tur til toppen af fyret og nyd udsigten over byen og det brusende Vesterhav. Når I er kommet ned fra højden, kan I tage på shopping i de lokale butikker og nyde en lækker softice fra ishuset.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 2.135
Renoveret / Byggeår:2023 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...