Hyggeligt sommerhus kun 350 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 292, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1250
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Kun 350 meter fra det brusende Vesterhav står dette hyggelige sommerhus klar til jeres næste ferie. I sommerhuset på Nordsøvej 292 i Søndervig er der plads til en ferie for op til 4 personer, og derfor er det et oplagt valg for jer, hvis I er et par eller en lille familie.

Hyggelig indretning med brændeovn

I det 90 kvadratmeter store sommerhus på Nordsøvej 292 i Søndervig bliver I mødt af en hyggelig indretning, når I træder indenfor, og der hersker ingen tvivl om, at I kommer til at føle jer godt tilpas her.

Sommerhusets køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse, og tilsammen udgør det alrummet, som kommer til at være jeres samlingspunkt på ferien. I alrummet kan I både lave mad, spille spil og se film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og spreder en dejlig varme i rummet.

I sommerhuset er der også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima på jeres ferie. Desuden er der gulvvarme på badeværelset, så I slipper for at starte jeres feriedage ud med kolde fødder.

Der venter jer i alt 2 soveværelser i sommerhuset, som I kan søge mod efter en god feriedag. På hvert af de 2 soveværelser er der en dobbeltseng, som I kan få jer en god nats søvn i, så I er helt klar til jeres næste feriedag i Søndervig.

Skønt udeområde med stor terrasse

Sommerhuset byder desuden på et skønt udeområde. Her kan I nyde de solrige feriedage på sommerhusets terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøblerne, mens I slapper af og lytter til de brusende bølger i baggrunden. En del af terrassen er overdækket og afskærmet, og derfor er der også mulighed for, at I kan sidde i ly og læ.

På terrassen kan I også tilbringe de lune ferieaftener. Her kan I tænde op i sommerhusets gasgrill og tilberede en middag med saftige bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Kun 350 meter til stranden

Til det fantastiske Vesterhav er der blot 350 meter fra jeres ferieadresse på Nordsøvej 292. Derfor vil det heller ikke tage jer mange minutter at gå til de smukke sandstrande og blå bølger, som I kan tage ud at opleve hele året rundt.

I har heller ikke langt, når I skal ud at købe ind i løbet af ferien. Fra sommerhuset er der nemlig kun 950 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Når I skal købe ind er der et supermarked og flere specialbutikker i byen, som I kan besøge.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 1.254
Renoveret / Byggeår:2014 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...