Skøn feriebolig med brændeovn og kun 150 meter til stranden

3
icon
icon
icon

Vejers Havvej 58b - 1. sal, Vejers

- Sommerhusnr.: 50113
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 150 meter fra stranden og Vesterhavet ligger denne skønne feriebolig. Ferieboligen på Vejers Havvej 58b, 1. sal er blevet renoveret i 2021, og den rummer plads til op til 5 personer – og jeres hund er også hjertelig velkommen. Her får I en feriebolig i centrale omgivelser, med kort afstand til stranden og vesterhavets blå bølger.

Hyggelig indretning med brændeovn

I ferieboligen på Vejers Havvej 58b, 1. sal vil alrummet blive det helt store samlingspunkt for jer på ferien, hvor I kan være sammen og nyde hinandens selskab, når I laver mad, spiller spil og ser film. I alrummet har I også en brændeovn, der sørger for, at feriestemningen er helt i top, og samtidig spreder den god varme.

Udover brændeovnen er der i ferieboligen også en varmepumpe, der sørger for, at I altid har et godt indeklima på ferien – endda til lave omkostninger. Derudover er der praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen.

Ferieboligen er 58 kvadratmeter stor, og den er indrettet med 2 soveværelser – begge med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i. Desuden er ferieboligen indrettet med 1 badeværelse.

Til ferieboligen har I derudover også en vestvendt terrasse, som I kan træde ud på fra alrummet. Her har I havemøbler til rådighed, så I kan finde jer godt til rette i solen, og om aftenen kan I tænde op i grillen, der også står til jeres rådighed.

Dejlig beliggenhed i Vejers med kun 150 meter til stranden

Ferieboligen har en dejlig beliggenhed i Vejers, hvor I blot har 150 meter til stranden og Vesterhavet, og det tager kun få minutter, før I står med fødderne i sandet. Her kan I gå lange ture langs vandet, bygge sandslotte på stranden eller snuppe jer en frisk dukkert i bølgen blå.

I har desuden kun 100 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, så I kan hurtigt få købt de sidste ting til morgenmaden eller aftenens grillmiddag. I Vejers har I mulighed for at købe ind hos byens 2 købmandsbutikker, og ellers kan I tage en tur til Oksbøl, hvor I kan finde flere dagligvarebutikker.

Lejlighed er beliggende ovenpå fitness og der er gratis adgang til fitness i Vejers.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50113

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fühlen uns rundum wohl in dieser Ferienwohnung und waren bereits das zweite Mal da. Für 2025 schon wieder gebucht und für 2026 schon reserviert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist wirklich sehr schön. Hell, freundlich und super gemütlich.
Wir hatten mit 4 Personen genügend Platz. Die Lage ist klasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine wunderbare kleine Ferienwohnung. Zentral gelegen. Sauber. Kurze Wege zum Einkaufen, an den Strand und zum Softeis in der Dropse.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:58 / 402
Renoveret / Byggeår:2021 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...