Dejlig ferielejlighed til 2 personer – blot 800 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Vejers Sydstrand 1 Lejl 19, Vejers

- Sommerhusnr.: 50068
2 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 800 meter fra stranden og det skønne Vesterhav venter jer denne dejlige ferielejlighed på Vejers Sydstrand 1, Lejl 19. Med plads til op til 2 personer kan I her holde en hyggelig ferie som par, og jeres hund er også velkommen. Ferielejligheden byder desuden på en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde de solrige feriedage. Derudover er der kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning

Den ferielejlighed byder på et dejligt indre med en hyggelig indretning, hvor I helt sikkert vil føle jer godt tilpas. Her vil I opleve et skønt lysindfald fra det store vinduesparti, som er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

I ferielejligheden er køkken, stue og spiseplads samlet i ét rum, og rammerne er derfor sat for mange hyggelige feriestunder, hvor I sammen kan lave mad i køkkenet, spille spil omkring spisebordet eller se film i tv’et. Her har I desuden en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima.

På ferielejlighedens 31 kvadratmeter finder I desuden 1 soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng, som I kan få jer en god nats søvn i, så I bliver helt klar til jeres kommende feriedage i Vejers. Derudover er der 1 badeværelse i ferielejligheden.

Solrige feriedage på den afskærmede, lukkede terrasse

Fra ferielejlighedens alrum kan I træde direkte ud på den afskærmede, lukkede terrasse, hvor der står havemøbler og liggestole klar, som I kan sætte jer godt til rette i på de solrige feriedage, mens I nyder varmen og bare slapper helt af.

På terrassen har I også en gasgrill, som I kan tilberede lækre middage på om aftenen som afslutning på en dejlig feriedag. Efterfølgende kan I gå en tur til stranden for at opleve solnedgangen.

800 meter til strand og 200 meter til indkøb

Når I holder ferie i ferielejligheden på Vejers Sydstrand 1, Lejl 19, bor I på en dejlig beliggenhed i Vejers, hvorfra der hverken er langt, når I vil på stranden eller skal købe ind. Nærmere bestemt er der blot 800 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, og det vil derfor ikke tage jer mange minutter at gå dertil.

Desuden er der kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed fra ferielejligheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50068

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines ruhiges Haus mit toller Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine sehr ansprechende und saubere Unterkunft. Es ist alles vorhanden, was für eine gemütliche Auszeit benötigt wird. Auf der kleinen Terrasse kann man im Sonnenschein frühstücken und abends auf dem großartigen Gasgrill grillen. Der Strand ist fußläufig zu erreichen und die Umgebung lädt zu schönen Radtouren ein. Das Nähe gelegenen kleine Wäldchen ist völlig ausreichend für die Funktionsrunden mit dem Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Häuschen ist klein aber sehr gemütlich. Es ist alles da, was man benötigt und es fehlt eigentlich an nichts. Die Lage zum Ort und zum Strand sind prima und für ein bis zwei Personen ist es perfekt!

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:31
Renoveret / Byggeår:2020 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...