Feriehus til 6 personer, central beliggenhed og 2 badeværelser

4
icon
icon
icon
icon

Fædriften 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60142
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bo dejligt centralt i Blåvand med rolig privat grund og god plads til hele familien. Fædriften 12 er et lyst og moderne hus med gode faciliteter, 2 badeværelser og således god plads også til ferien med et vennepar. Dette smarte og lækkert indrettede sommerhus ligger midt i Blåvand og I har således kun 100 meter til købmanden og andre indkøbsmuligheder.

Lys og moderne indretning og god rumopdeling

Den lyse og moderne indretning er med til at skabe en god ferieatmosfære. I det store alrum, hvor køkken, spisestue og opholdsstue går ud i et, er der god plads til fælles hygge. Efter aftensmaden kan I samles om bordet til planlægning af den følgende feriedag eller til familiespil og popcorn.

Køkkenets kogeø giver god plads og mulighed for at være fælles om madlavningen, og skulle én af jer alligevel hellere sidde i sofaen, imens de andre kokkererer, så kan han alligevel deltage i den fælles samtale. Med indbygget opvaskemaskine opstår der ingen skænderier om, hvem der tager opvasken og med vaskemaskine og tørretumbler er det nemt at pakke – håndklæderne kan hurtigt vaskes, tørres og genbruges.

Excellent beliggenhed i Blåvand og super udenoms areal

Feriehuset på Fædriften 12 har en dejlig stor lukket og privat grund med en lækker stor terrasse og carport til bilen. Terrassen er det perfekte sted til aftenhygge med grillmad og måske et glas rødvin.

Det kan næppe være nemmere: Rundt om hjørnet ligger Blåvand ”hovedgade” med masser af butikker, restauranter og cafeer. Der skal naturligvis også være tid til et besøg ved Blåvandshuk fyrtårn. Og når man booker hus i Blåvand – så er det selvsagt, at man vil til stranden og nyde det blå-grønne vand på masser af gåture eller med håndklæde og badetøj.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60142

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super tolles Haus in optimal Lage. Zu Meny nur ein Katzensprung und zum Strand war es auch nicht weit. Das Haus selber auch alles super, hat alles was es braucht. An heißen Tagen wäre allerdings eine Klimaanlage super gewesen. Kann das Hause nur empfehlen, wir komme gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Vielen Dank für eine herrliche Woche in einem tollen Ferienhaus. Das Haus hat eine perfekte Lage und ist sehr gemütlich eingerichtet. Die Ausstattung im Haus lässt keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

ein schönes und sehr gut ausgestattestes ferienhaus in zentraler aber auch ruhiger lage. in kürzester zeit beim becker aber auch am strand oder im ortszentrum

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...