Lys og venlig ferielejlighed i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 6 st. A, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4670
4 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I denne nyopførte ferielejlighed bor I i hjertet af Hvide Sande midt i det autentiske havnemiljø. Boligen til 4 personer er lyst og venligt indrettet med praktiske faciliteter som for eksempel opvaskemaskine, og ud over den flotte udsigt til havnen i Mamrelund, bor I blot 150 meter fra byens centrum og 550 meter fra det brusende Vesterhav. Som en ekstra bonus er strømforbruget inkluderet fra start.

Bo moderne og praktisk midt i mellem hav og fjord

Den 67 m² store ferielejlighed med sin lyse og venlige indretning danner rammerne for en ferie i moderne omgivelser midt i mellem hav og fjord. Lejligheden egner sig perfekt til den lille familie eller kæresteparret, og også hunden er hjertelig velkommen.

Stue, køkken og spiseafdeling flyder sammen i ét stort opholdsrum, og i det veludstyrede køkken finder I en opvaskemaskine, mens badeværelset er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler – her er altså tænkt på det praktiske for jer. 

Fra de to soveværelser har I udgang til en vest- og østvendt altan med havemøbler, og på de lune sommeraftener kan der tændes op i gasgrillen, og I kan spise et lækkert feriemåltid med udsigt til havnen i Mamrelund.

Gåafstand til både strand og centrum

Vil I gerne bo i gåafstand til alt? Så er Mamrelund 6, St. A den perfekte ferieadresse. Ferielejligheden er en af de to yderste lejligheder og ligger i hjertet af Hvide Sande kun 150 meter fra den hyggelige bymidte med fine forretninger og gode spisesteder i enhver prisklasse og smag.

Kun få minutters gang længere væk finder I den kilometerlange sandstrand, der er et besøg værd i al slags vejr. Slap af på de varme solskinsdage og dyp fødderne i vandkanten, betragt bølgerne, der boltrer sig i stormen, eller gå en tur ud på molen og se skibene sejle ind i havnen.

Her kommer I aldrig til at kede jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4670

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Apartment mit sehr schöner Aussicht auf den Hafen, zentral gelegen mit guten Einkaufsmöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche Erdgeschosswohnung mit Blick auf die kleinen Boote im Hafen. Ausreichend Parkplätze vorhanden, in 3 Minuten zu Fuß in der City, nur gute 10 Minuten zum breiten Sandstrand. Ausreichend für 2 Erwachsene mit 1 Kind (und/oder Hund). Ideal für einen Kurzurlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfache funktionale Wohnung in zentraler Lage.
Wir waren schon öfter hier und werden gerne wieder kommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...