Hyggeligt træsommerhus med brændeovn og sauna

3
icon
icon
icon
Hagevej 114, Nr. Fjand - Søg på husnr. L6840

Velkommen på Hagevej 114 i Vester Husby. Midt imellem hav og fjord, og få minutters kørsel fra både Vesterhavet og feriebyen Søndervig, finder I dette charmerende træsommerhus på en idyllisk grøn naturgrund. Her er plads til 5 personer, og den rolige beliggenhed sætter afslapning i centrum på ferien – brændeovn og sauna er prikken over i’et.

Stue med brændeovn, åbent køkken og bad med sauna

Sommerhusets hjerte er stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Gennem de store vinduer kan I nyde udsigten til den grønne natur, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fylder stuen med feriestemning.

Det charmerende køkken er udstyret med gode praktiske faciliteter såsom opvaskemaskine og mikroovn. Dertil kommer en vaskemaskine, en tørretumbler og en separat fryser (105 L) og ekstra køleskab i annekset.

Soveværelserne er indrettet i klassisk sommerhusstil. Fra badeværelset er der indgang til saunaen, hvor I kan tanke ny energi efter en dag i den friske havluft.

Naturskøn grund, læfyldt terrasse og gyngestativ

Når vejret er godt, kan I rykke ud på terrassen, der er udstyret med både havemøbler, liggestole og grill. I finder altid en plads i solen, og afskærmningen gør det muligt at finde læ på de blæsende dage, ligesom træer og buskads skærmer af for vinden og giver jer en rolig beliggenhed. Til glæde for børnene er der et gyngestativ på naturgrunden.

Det brusende Vesterhav ligger få minutters kørsel fra sommerhuset, ligesom feriebyen Søndervig, hvor I både kan købe lækre softice og gå på opdagelse i de små forretninger. I aktivitetscentret Beach Bowl er der mulighed for blandt andet at bowle, spille tennis og minigolf.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.114
Renoveret / Byggeår:2010 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (105 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...