Sommerhus til 6 personer med brændeovn – ideelt til naturelskerne

3
icon
icon
icon
Klitvej 34, Fjand - Søg på husnr. L6839

Trænger I til en afslappende ferie med fred og ro, og elsker I naturen? Så er dette sommerhus på Klitvej 34 bestemt værd at kigge nærmere på. Det hyggelige sommerhus er blandt andet indrettet med udestue og afskærmet terrasse og ligger ganske ugeneret med udsyn til den smukke, vestjyske natur og kun knap 500 meter fra Vesterhavet.

Brændeovn i stuen og indgang til udestuen

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, som er forbundet med udestuen via en skydedør. De store vinduespartier i udestuen giver jer følelsen af at sidde midt i naturen, og når I åbner døren, kan I dufte den friske fjordluft. Brændeovnen sørger for dejlig varme og god feriestemning på de sene aftener eller de grå dage.

Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, mikroovn og et kombineret køle-fryseskab. Den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur i hele huset.

Sommerhuset rummer plads til 6 personer (og 1 hund), og sovepladserne fordeler sig på et soveværelse med dobbeltseng samt et med køjesenge. På badeværelset finder I både en praktisk vaskemaskine og tørretumbler.

To gode terrasser og egen carport

Rundt om sommerhuset finder I to terrasser – en sydvestvendt træterrasse med glasafskærmning, og ved siden af carporten en terrasse med fliser. Her finder I altid en læfyldt plads i solen, og om aftenen kan I tænde op i grillen og spise aftensmaden under åben himmel.

Rolig beliggenhed med fantastisk udsigt

Fra grunden i Vester Husby har I en helt fantastisk udsigt ud over markerne og hele vejen til Nissum Fjord. Ferieområdet i Vester Husby ligger mellem Søndervig og Thorsminde og byder dermed på flere udflugtsmuligheder og ikke mindst en masse smuk natur i nærheden.

Vesterhavet ligger blot 490 meter væk, og både store, små og firbenede feriegæster vil med helt sikkert elske en gåtur langs vandet på den endeløse sandstrand.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...