Skønt sommerhus med stråtag – hund velkommen

5
icon
icon
icon
icon
icon
Brunbjergvej 28, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6818

Skønt og topmoderne sommerhus med stråtag på 108 m2. Huset ligger på en dejlig, stor grund i et roligt og fredeligt område. Der er gulvvarme over alt huset, som opvarmes via jordvarme.

Indbydende luksussommerhus med stråtag

Dette utroligt dejlige, luksussommerhus har 3 soveværelser, alle med trægulve. 2 af værelserne har dobbeltsenge og det sidste 2 enkeltsenge. Hemsen er på 15 m2 og ideel til TV og Playstation.

Køkkenet er veludstyret med bl.a. fryser på 80 L, opvaskemaskine og mikroovn.

Stuen er særdeles smagfuldt indrettet og med dejligt flisegulv. Der er bl.a. et stort fladskærms-TV, DVD-afspiller, parabol og radio m/CD-afspiller. De 2 badeværelser er begge med lækker bruseniche og gulvvarme. I det store badeværelse finder I også et dejligt hjørnespabad. Der er vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet i dette lækre sommerhus. Huset er et ikke-ryger hus.

Gode terrasser på en dejlig, stor grund – ideelt til ferie med hund

Huset har flere skønne terrasser, hvor der kan findes både sol og læ det meste af dagen. Endvidere er der en 15 m2 overdækket terrasse. Grunden er en kombination af fri natur og græsplæne, som giver gode muligheder for boldspil og leg. F.eks. er der på grunden en Beach Volley bane. Både hus og grund er særdeles børne- og hundevenlig. Det er tilladt at medbringe 2 hunde. Fra huset er der er 2000 m til hav og strand, Søndervig er 4 km væk, og der er kun 1500 m til en skøn 27-hullers helårs golfbane.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.634
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...