Lækkert sommerhus med sauna og spa ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
2278
Birkealle 3, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6059

Dette skønne sommerhus med sauna og spa ligger på en fantastisk læfyldt grund på Lodbjerg Hede med kort afstand til Vesterhavet.

Sommerhus med sauna og spa – perfekt hvis du vil helt ned i gear!

Trænger du til at få sænket skuldrene og lade hverdagens jag fordampe? Så und dig selv og familien en uge i dette sommerhus med selvforkælelse i jeres helt egen wellnessafdeling. Der er 4 soveværelser, så det er nemt at fordele pladserne, så alle i familien kan bo, som de ønsker.

Birkealle 3 byder jer desuden indenfor i det lyse og åbne køkkenalrum/stue, hvor hele familien kan være samlet omkring et brætspil eller fælles madlavning til den hyggelige lyd af brændeovnens knitren. Her er naturligvis også plads til familiens firbenede medlem, hunden, som sikkert vil sætte pris på, at den kan liste ud og køle af på den lukkede terrasse, når der bliver dejlig lunt i stuen.

Fantastisk beliggenhed på en rolig og læfyldt grund ved Vesterhavet

Sommerhuset ligger på en skøn og rolig grund på Lodbjerg Hede omkranset af træer, så der både er læ og privatliv.

I kan med andre ord nyde udelivet og solbade helt ugeneret på terrasserne – akkompagneret af skovens og dyrenes lyde. Og falder du hen dér på solsengen, så tag roligt en velfortjent lur, for terrassen er lukket, så hverken småbørn eller hund forvilder sig uden for matriklen.

Når I til gengæld vil ud og opleve området, ligger Vesterhavet og den brede sandstrand bare en god gåtur fra huset. Efter en lang travetur i den vestjyske natur – eller en dukkert i havet – er det bare hjem og tænde op i grillen – det er ægte ferie!

Afslappet familieferie med børn og hund

Dette sommerhus er ideelt til en afslappet familieferie tæt på naturen. Her er plads til både leg og fordybelse, samvær og selvforkælelse! Og når den står på udflugter og oplevelser, anbefaler vi en tur til den spændende fiskerihavn i Hvide Sande eller en shoppingtur i den gamle købstad Ringkøbings gader.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.900
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (250 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...