Dejligt sommerhus med brændeovn på Lodbjerg Hede

3.5
icon
icon
icon
icon

Lærkealle 19, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6001

Dette fine sommerhus, som i 2020 er blevet nyistandsat, er perfekt til din familieferie. Her har I ægte sommerhusidyl kombineret med lækre detaljer, som for eksempel en bekvem sofa med plads til hele flokken, en moderne brændeovn samt et moderne og velindrettet køkken med opvaskemaskine.

Skønt fællesrum med brændeovn og plads til familien

Tag plads i gyngestolen foran brændeovnen og nyd feriefreden, imens børnene hygger sig i det fine børneværelse med køjesenge. I sommerhuset på Lærkealle 19 er der rigtigt lagt op til hygge både inde og ude. Køkkenalrummet er feriehusets samlingssted: Her er der plads til hygge med spil og madlavning og når der skal slappes af, står lænestol, gyngestol og en lækker sofa klar – alt sammen med udsigt til brændeovn og den let kuperede naturgrund med lyng og fyrretræer.

Det fine badeværelse er naturligvis med gulvvarme og med både vaskemaskine og tørretumbler kan håndklæder og børnetøj hurtigt blive klar til næste dags strandtur.

Hyggelige grillaftener på terrassen

Sommerhuset på Lodbjerg Hede er beliggende på en dejlig stor naturgrund med god plads til hele familien. På begge sider af huset er der dejlig læ og plads til morgenkaffen og grillaftener.

Området er fantastisk for naturelskere. Lystfiskerne vil elske den store fiskesø og strandelskerne, at der faktisk kun er ca 1 km til Houvig Strand. Få kilometer væk i badebyen Søndervig finder I masser af sjove aktivitetstilbud som fx bowling, segway og minigolf. Skal der shoppes eller holder feriekokken fir, er her ligeledes fine butikker og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.475
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...