Indbydende sommerhus med sauna, spa og overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Klevevej 71, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6967
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette indbydende sommerhus på Lodbjerg Hede er lyst og venligt indrettet og rummer plads til 6 personer. Blandt sommerhusets faciliteter finder I blandt andet sauna, spabad og brændeovn, mens 2 af husets sovepladserne er placeret på hemsen. Udenfor venter jer en dejlig terrasse med delvis overdækning og afskærmning.

Lys og venlig indretning, rummelige soveværelser og hems

Det lille sommerhus på Klevevej 71 gemmer på et indbydende indre. Alle overflader er prydet med lyse trænuancer, loftet er åbent til kip, og store vinduespartier sørger for et godt lysindfald og en skøn udsigt til den grønne natur.

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på to rummelige soveværelser med dobbeltsenge og en hems med to enkeltsenge – især velegnet til børnene.

Wellnessbadeværelse med sauna og spabad, brændeovn i opholdsrummet

I sommerhuset på KleveHer er der også mulighed for lidt ekstra wellness på ferien. Feriehusets badeværelse er nemlig udstyret med både spabad og sauna. Her får I altså jeres helt egen, lille wellnessafdeling, hvor I kan få et velfortjent afbræk.

På de sene aftener og regnfulde dage kan I tænde op i brændeovnen i opholdsrummet, som med sine knitrende flammer spreder masser af hyggelig feriestemning.

God terrasse med overdækning og afskærmning – få minutters kørsel til strand og by

Der er rig mulighed for at nyde den friske luft på sommerhusets terrasse, der både har en overdækket, afskærmet og åben del. Med gode havemøbler, bænk, liggestole og grill har I alt, hvad I skal bruge for at dase i solen.

Lodbjerg Hede er et roligt og naturskønt område kun få minutters kørsel fra indkøb, by og strand i Søndervig. Der ligger desuden en Put & Take-sø og en golfbane i gåafstand fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6967

D.
sagde , Danmark

Fin sommerhus til prisen.

D.
sagde , Danmark

Fin beliggenhed. Godt med vindue i hemsen, så der kan luftes ud. Det blev meget varmt deroppe. Velfungerende indretning.

D.
sagde , Haslev

Intet at sætte en finger på alt var så fint. Huset var 100 % som beskrevet og som på billederne.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 4.789
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (55 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...