Dejligt træsommerhus i Houvig med anneks på naturgrund

3
icon
icon
icon

Troldedalen 14, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1320
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Dette flotte og velholdte sommerhus – med en skøn, ugeneret beliggenhed for enden af en rolig vej – udgør den perfekte ramme for både familier med små børn eller gæster med hund. På Troldedalen 14 i Houvig er der plads til 6 ferieglade gæster, der værdsætter at være tæt på stranden og hyggelig sommerhusstemning.

Hyggeligt sommerhus med smagfuld indretning og lille anneks

Det dejlige sommerhus i Houvig rummer alt det, der er skønt ved sommerhuse: hyggelig indretning, god atmosfære, en knitrende brændeovn, gode møbler og en skøn udsigt. De lyse trævægge, lofter og vinduer medvirker til at skabe en god rummelighed, således huset virker desto større og mere indbydende.
 
Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue, spisekrog og køkken smelter sammen. Her er der garanti for hygge og samvær. I stueafdelingen kan I både slappe af i de bløde lædersofaer foran tv’et, eller I kan sætte jer i de behagelige kurvemøbler, der udgør deres egen lille afslapningsoase.
 
Når popcornene skal lunes til jeres filmaftener, kan det let gøres i køkkenet. Her har I alt, hvad I har brug for at gøre feriedagene lettere. Blandt andet opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab med fryser på 65 liter. Køkkenet er udført i gode materialer og har et flot og praktisk flisegulv, der er let at rengøre.
 
Huset råder over 6 sengepladser fordelt på 3 værelser, hvoraf ét værelse udgøres af det dejlige anneks på grunden. Herudover er der et mindre værelse, der er indrettet med en sovesofa. Sommerhusets badeværelse er flot og lyst med bruseniche og gulvvarme.

Beliggende på skøn klitgrund

Sommerhuset i Houvig er beliggende på en dejlig klitgrund med buske og græsser. Mod sydøst er der en rigtig god morgenterrasse, hvor dagens første kop kaffe og morgenbasserne kan nydes i en plet i solen. Mod sydvest finder I en skøn overdækket terrasse, der er god på de lunefulde sommerdage. I kan derfor med ro i sindet grille hver dag på jeres ferie – også selvom det regner.

Kun 450 meter til vandet

Vesterhavet og dets smukke, brede sandstrand ligger kun 450 meter fra sommerhuset. Uanset hvilken tid på året, I opholder jer i sommerhuset, er Vesterhavet et besøg værd. Så nyd lange gåture med hunden og med hinanden – med vind i håret og lyden af brusende bølger i ørerne.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:84 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2012 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...