Dejligt poolhus i klitterne, med fjordudsigt og tæt på havet

4
5358
Sortebærdalen 35, Houvig - Søg på husnr. J6690

På Sortebærdalen 35 i Houvig ligger dette hyggelige træferiehus, som er med pool og til 10 personer, ideelt for storfamilien – eller 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Børnene vil elske pool afdelingen, hvor der også er spa og sauna. Det indbyder rigtig til leg og afslapning morgen, middag og aften.

Praktisk indretning med skøn pool afdeling

Hjertet i huset er den kombinerede stue- spisestue med køkkenafdeling, hvorfra man over halvmuren nemt kan følge med i samtalen i stuen. Køkkenafdelingen er praktisk indrettet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine, så man slipper nemt om ved opvasken. Fra køkkenvinduet – og fra terrassen mod øst – har du et skønt view over Stadil fjord, Veststadil fjord og de store vidder. Her kan man rigtig “strække øjnene” og finde ro.

På de lidt koldere dage, indbyder stuen til afslapning foran brændeovnen – og herfra kan man også nemt følge børnenes leg i poolen eller på hemsen.

Der er 5 soveværelser i huset, hvoraf de 4 værelser er med dobbeltsenge og 1 værelse er med køjeseng. Derudover er der en hems med 2 ekstra sovepladser. Her vil måske især børnene nyde at sove, lege og lave hyggelige huler.

Der er lyst træ-laminat på alle gulve i værelser og opholdsrum.

Huset råder over 2 badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna – og ligger i pool afdelingen. Det andet badeværelse indeholder vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det nemmere at pakke til alt slags vejr – og til enhver lejlighed. En varmepumpe i huset gør huset mere energivenligt – og hjælper med at holde omkostningerne på et passende niveau.

I får naturligvis også en hurtig og stabil internetforbindelse.

Lyt til Vesterhavet og se solnedgangen over klitterne

På terrasserne rundt om huset, kan man til enhver tid finde et læ-hjørne, og mod syd er terrassen omgivet af klitter, så man er helt privat og kan nyde solen og lugten af havet, mens børnene gynger eller leger i sandet.

Aftenen kan byde på en lækker grill middag på terrassen, med god vin og Vesterhavets brusen, samt solnedgangen i baggrunden. Man kan også gå de 300 meter mod vest – igennem det flotte klit landskab – til Vesterhavet og nyde solnedgangen på stranden.

Inden for ca. 3 km når du bl.a. en skøn gårdbutik med masser af lokale specialiteter, Søndervig med shopping, restauranter, fiskesø og golfbane.

Her på Sortebærdalen 35, er alle muligheder for såvel aktiv ferie, som for en afslappende ferie – midt i naturen. Soverum:5
Bolig-/Grundareal:146 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2019 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...