Totalrenoveret feriehus med udespa og helt exceptionel, strandnær beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 72, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1037

Længes I efter brede sandstrande, Vesterhavets brusen og klitlandskab, så langt øjet rækker? Så er denne feriematrikel i Houvig et oplagt valg til ferien. Her får I en helt exceptionel beliggenhed i første klitrække med udsigt til uspolerede klitter og kun 150 meter til stranden. Sommerhuset rummer plads til 5 personer og har i 2020 gennemgået en omfattende renovering og har fået helt nyt, moderne interiør. Hunde er også hjerteligt velkomne.

Fantastisk beliggenhed med udsigt til klitlandskabet og 150 meter til stranden

Med ferieadresse på Esebjergvej 72 kan I næppe finde en bedre placering til en ferie ved Vesterhavet. Sommerhusets beliggenhed er fantastisk – i første klitrække og med udsigt til Houvigs smukke uspolerede klitlandskab mod vest. En af jeres nærmeste naboer er den næste strandopgang, som ligger kun 150 meter væk. 

Sommerhuset er et oplagt udgangspunkt for talrige strandudflugter og forfriskende spadsereture langs vandet, mens bølgerne slår ind mod kysten, og den salte duft af havet fylder jer med ny energi.

Totalrenoveret sommerhus med moderne, stilfuld indretning og brændeovn

Sommerhuset til 5 personer har i 2020 gennemgået en omfattende renovering. Hele det indvendige – både køkkenalrum, badeværelse og soveværelser – har fået en kærlig hånd med nyt, moderne interiør, og I vil straks falde til i de stilfulde omgivelser.

Fra alrummet kan I betragte Houvigs åbne vidder fra sofaen gennem de store vinduer, mens brændeovnens ild knitrer i baggrunden og sender feriestemningen helt til vejrs. En energibesparende varmepumpe sikrer, at I altid har et behageligt indeklima uden de store omkostninger.

Alsidige, læfyldte terrasser med afskærmning og overdækning

Feriehuset er omgivet af alsidige terrasser, og der er altid en læfyldt krog at finde. Den delvist overdækkede, lukkede terrasse mod syd er det perfekte spot til en grillmiddag i aftensolen, og den praktiske gasgrill sørger for, at der hurtigt kan tilberedes en lækker rød bøf på grillen.

På den østvendte terrasse ved sommerhusets indgang kan I sætte jer til rette med morgenkaffen og få den perfekte start på dagen. Her kan I også slappe af til lyden fra bølgerne og nyde en gang massage i det varme udespa- måske efter en tur i det kolde hav?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.047
Renoveret / Byggeår:2021 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...