Skønt luksussommerhus omgivet af stor terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
3198
Mågedalen 42, Houvig - Søg på husnr. J6097

Et utroligt dejligt og velholdt luksussommerhus, hvor hele familien kan nyde en dejlig ferie. Huset har 2 separate soveafdelinger med eget badeværelse. Det er stilfuldt indrettet og passer godt til den kræsne lejer.

Alt hvad hjertet kan begære

Kalenderen siger ferie, og dette sommerhus sørger for, at rammerne for ferien bliver perfekt. Husets opvaskemaskine og vaskemaskine klarer slæbet, mens du i de lækre møbler sætter dig tilrette foran brændeovnen med en god bog eller en spændende film på fladskærms tv'et.

Familiens kok kan i morderne omgivelser klargøre aftensmaden i det lækre køkken, mens børnene trækker sig tilbage og leger på hemsen. Efter aftensmaden kan hele familien rigtig slappe af og nyde en wellnessaften i sommerhusets spabad og sauna.

Nyd morgenmaden på den store terrasse

Sommerhuset er omringet af en stor åben terrasse, som vender mod øst. Morgensolen kan nydes med morgenmad på terrassen, mens planerne for dagen planlægges. På terrassen kan der om aftenen tændes op i grillen, mens solen nydes fra liggestolene og børnene gynger og leger i sandkassen.

Beliggende i Houvig

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i Houvig kun 350 meter til stranden, hvor flotte bunkers kan opleves. Der er gode restaurant– og shoppingmuligheder i Søndervig og den populære gårdbutik, hvor der rigtig er kræset for maden, ligger ikke så langt derfra.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...