Smagfuld ferielejlighed med overdækket terrasse midt i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38K, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1229
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I centrum af Søndervig på Lodbergsvej 38K finder I denne skønne ferielejlighed, der er moderne og smagfuldt indrettet. Lejligheden med plads til 4 personer er perfekt til den lille familie eller kærresteparret, der drømmer og at bo tæt på hav, strand og byliv under deres ferieophold.

Dejlig ferielejlighed med smagfuld indretning

Så snart I træder indenfor i lejligheden, vil I føle sommerferiestemningen sænke sig over jer. Vesterhavets umiddelbare nærhed og den smukke udsigt ud over landskabet sørger for at få både puls og skuldre til at falde, og det er noget nær umuligt ikke at lade blikket vandre i retning mod udsigten.
 
Det dejlige opholdsrum er lejlighedens naturlige centrum, der forener spisekrog, køkken og stueafdeling i ét. I kan derfor nyde hinandens nærvær under jeres ferieophold, og de voksne kan stå for madlavningen, mens børnene ser til fra sidelinjen med farvekridt og papir i hænderne.
 
Opholdsrummet er nydeligt indrettet med moderne interiør i sorte og hvide nuancer med enkelte farvedrys, der bryder den flotte monokrome stil. Alt i rummet oser af god smag og god kvalitet. Lige fra valget af køkkenlåger til møbler og brugsgenstande. Der er tillige gulvvarme i hele lejligheden, så I er sikret en jævn og behagelig varme i alle rum.

Tæt på aktiviteter i Søndervig

Når I holder ferie i lejligheden på Lodbergsvej, kan I lade bilen stå og i stedet nyde alle de mange oplevelser Søndervig kan tilbyde til fods. I en radius af 500 meter fra lejligheden finder I både lokal bager, indkøbscenter, restauranter, spændende butikker, is caféer, Sandskulptur Festivalen og meget mere. Lejligheden ligger ved siden af Beach Bowl, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis. Ergo: der er ikke risiko for, at I kommer til at kede jer under jeres ophold.

Kun 300 meter til Vesterhavet

Det er ikke kun aktiviteter i Søndervig, I kan se frem til. For kun 300 meter fra lejligheden finder I en af Danmarks smukkeste, brede sandstrande, der i sandhed er et besøg værd. Vesterhavet har en særlig evne til at være vanedannede, og mon ikke I får en akut trang til at hoppe i de brusende blå bølger, så snart temperaturen siger god for det?

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1229

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleine aber feine Ferienwohnung in sondervig.
An einer verkehrsberuhigten Einbahnstraße. Genügend Platz für vier Personen , gut ausgestattet Küchen die in einem gemütlicher Wohnzimmer/ Essbereich integriert ist. Tolle abgeschlossene Terrasse mit Platz für den Esstisch und zwei Liegestühle , Zugang nach außen um auch Fahrräder/ Kinderwagen auf der Terrasse unterzustellen. Ab dem Vormittag bis in den Abend auf der Terrasse die Sonne genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Moderne, tolle Wohnung.
Alles vorhanden, was man benötigt.
Zentrale Lage.
Kurzer Weg zum Strand, kurzer Weg zum Einkaufen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Also
Das Appartment liegt wirklich, besser geht es nicht, zentral in Sondervig
man hat alle umliegenden Einkaufsmöglichkeiten und Spielmöglichkeiten für Erwachsene
und Kindern.Ebenso die Verkostung essen und Bier.

Auch zum Strand ist es nicht weit.
ebenso ist die Umgehungstr.eine gute sache

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...