Smagfuld ferielejlighed med overdækket terrasse midt i Søndervig

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38K, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1229
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I centrum af Søndervig på Lodbergsvej 38K finder I denne skønne ferielejlighed, der er moderne og smagfuldt indrettet. Lejligheden med plads til 4 personer er perfekt til den lille familie eller kærresteparret, der drømmer og at bo tæt på hav, strand og byliv under deres ferieophold.

Femstjernet ferielejlighed med smagfuld indretning

Så snart I træder indenfor i lejligheden, vil I føle sommerferiestemningen sænke sig over jer. Vesterhavets umiddelbare nærhed og den smukke udsigt ud over landskabet sørger for at få både puls og skuldre til at falde, og det er noget nær umuligt ikke at lade blikket vandre i retning mod udsigten.
 
Det dejlige opholdsrum er lejlighedens naturlige centrum, der forener spisekrog, køkken og stueafdeling i ét. I kan derfor nyde hinandens nærvær under jeres ferieophold, og de voksne kan stå for madlavningen, mens børnene ser til fra sidelinjen med farvekridt og papir i hænderne.
 
Opholdsrummet er nydeligt indrettet med moderne interiør i sorte og hvide nuancer med enkelte farvedrys, der bryder den flotte monokrome stil. Alt i rummet oser af god smag og god kvalitet. Lige fra valget af køkkenlåger til møbler og brugsgenstande. Der er tillige gulvvarme i hele lejligheden, så I er sikret en jævn og behagelig varme i alle rum.

Tæt på aktiviteter i Søndervig

Når I holder ferie i lejligheden på Lodbergsvej, kan I lade bilen stå og i stedet nyde alle de mange oplevelser Søndervig kan tilbyde til fods. I en radius af 500 meter fra lejligheden finder I både lokal bager, indkøbscenter, restauranter, spændende butikker, is caféer, Sandskulptur Festivalen og meget mere. Lejligheden ligger ved siden af Beach Bowl, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis. Ergo: der er ikke risiko for, at I kommer til at kede jer under jeres ophold.

Kun 300 meter til Vesterhavet

Det er ikke kun aktiviteter i Søndervig, I kan se frem til. For kun 300 meter fra lejligheden finder I en af Danmarks smukkeste, brede sandstrande, der i sandhed er et besøg værd. Vesterhavet har en særlig evne til at være vanedannede, og mon ikke I får en akut trang til at hoppe i de brusende blå bølger, så snart temperaturen siger god for det?

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1229

D.
sagde , Danmark

En dejlig ferielejlighed, med dejlige nye møbler og senge, køkkenet var det, man skal bruge, nyt. Det var ikke fyldt med folks gamle aflagte tingSoverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...