Ferielejlighed med sauna og spa – kun 350m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 159B, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1013
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne i 2020 delvist renoverede ferielejlighed ligger midt i Søndervig, så du nemt kan nå alle Søndervigs mange aktiviteter til fods. Søndervig tilbyder fx et bowling- og fitnesscenter, en swimmingpool, gode shoppingmuligheder samt forskellige restauranter og caféer. Lejligheden ligger kun 350 meter fra det brusende Vesterhav og den smukke sandstrand. Op til 6 personer og jeres hund er velkomne her!

Velholdt 2-etagers ferielejlighed med plads til hele familien

I stueetagen finder I entréen, et badeværelse med sauna og spa samt gulvvarme og en vaskemaskine. Hernede ligger der også et soveværelse med en dobbeltseng, spisestuen og stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet på stueetagen.

Fra midten af feriehuset har I tilmed adgang til den fine, sydvendte og lukkede terrasse med parasol og 2 liggestole. Den lukkede terrasse er ideel, hvis I har børn eller hund med, og trods den helt centrale placering, midt i Søndervig, kan du stadig sidde helt ugeneret på terrassen.

Brændeovnen giver en behagelig stuetemperatur på køligere aftener. Sæt jer godt til rette og nyd flammerne med en god bog i hånden eller se yndlingsserien sammen. Er I mere konkurrencemindede, er der en PlayStation 3 i ferieboligen. Derudover er der en moderne og energivenlig varmepumpe.

På ferielejlighedens første sal finder I de sidste to soveværelser og endnu et badeværelse. Så skal I ikke tænke på at gå ned ad trappen om natten.

Kun få minutter til Vesterhavet og bageriet i Søndervig

Vesthavet er et hit for hele familien, året rundt. Nyd den fantastiske beliggenhed på Lodbergsvej 159 b og dermed den brede og kilometerlange sandstrand, de kuperede klitter og de brusende bølger i havet. Især på en varm sommerdag er det det eneste rigtige sted at være. Nyd roen og tag en dukkert i bølgerne.

Det lokale bageri kan også nås på en kort morgentur. Her kan I afhente lækkert, friskbagt brød hver morgen. Om aftenen kan I tage en lille tur gennem byen, købe en lækker softice med på vejen og gå tilbage til huset over stranden med solnedgangen i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1013

D.
sagde , Danmark

Skøn bynær sommerhus/ rækkehus med en fin indretning – tæt på by og Vesterhavet

D.
sagde , Danmark

Dejlig feriehus, som ligger perfekt i forhold til indkøb, strand og golf.

D.
sagde , Kolding

Hyggelig og velindrettet feriehus, med dejlig afskærmet terrasse.
Huset ligger med kort gåafstand til by/indkøb og strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 100
Renoveret / Byggeår:2020 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...