Hyggeligt sommerhus i Søndervig med sauna og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1171
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I en ferie i rolige og uforstyrrede omgivelser, så er dette sommerhus i Søndervig perfekt til jer. Sommerhuset har plads til 6 personer og ligger på en lukket naturgrund omgivet af fyrretræer, hvor det altid er muligt at finde en hyggekrog i læ. Yderligere har sommerhuset en sauna, som I frit kan benytte og en udestue, hvor I kan samles og nyde varmen.

Familiehygge foran brændeovnen

Sommerhuset ligger på ferieadressen Marehalmen 2 og indbyder til gode ferieoplevelser og råhygge. Hjertet af sommerhuset er den store opholdstue, som ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen og det helt nye køkken der er fra 2024. Her kan hele familien samles til timevis af familiehygge, madlavning, sjove spil eller blot fordybelse i en god bog med den knitrende lyd fra brændeovnen i baggrunden.

Sommerhuset er derudover også udstyret med en luft-til-luft varmepumpe, der sikrer en billig opvarming af huset hyggelige opholdsrum. 

Afslapning på programmet i sommerhusets udestue og sauna

Fra stuen er der direkte udgang til den skønne udestue, som sikrer, at sommermånederne lige strækker sig lidt længere end normalt. Solen varmer rummet godt op, så her er det altid hyggeligt at være – og så gør udsynet til den flotte plænegrund, der er omgivet af høje fyrretræer, det kun endnu hyggeligere.

Sommerhuset har tre soveværelser samt et lille værelse med sovebriks. To af soveværelserne er med nye kontinental dobbeltsenge fra 2024, mens det ene værelse har 2 enkelsenge der også begge er fra 2024. Yderligere har sommerhuset et badeværelse med indbygget gulvvarme. Og hvis I elsker afslapning, så har sommerhuset en indbygget sauna, hvor I rigtigt kan slappe af efter en god dag nede ved stranden. Derudover har sommerhuset en garage, hvor jeres bil kan stå beskyttet.

Ugeneret feriegrund, hvor børnene frit kan lege

Sommerhuset ligger godt tilbagetrukket på en skøn lukket plænegrund, som gør, at I uforstyrret kan nyde jeres ferie. Børnene kan frit lege i den store have, hvor der er rigeligt af plads til at boltre sig, spille bold eller tage en tur på gyngerne. Til sommerhuset finder i både grill og havemøbler, så I kan få det fulde ud af sommeraftnerne, mens I griller et lækkert aftensmadsmåltid.

Hvis det skulle begynde at regne, gør det ingenting, da sommerhuset byder på en stor, overdækket terrasse, hvor I kan nyde grillaftnerne i ly for vind og vejr. Det er denne “udestue-lignende” terrasse, som sikrer, at I altid kan finde læ. Dette sommerhus er derfor ideelt, hvis I ønsker en ferie, hvor I roligt kan slappe af uden nogen forstyrrelser.
 
Sommerhuset ligger kun 5 minutters kørsel fra den gamle badeby Søndervig og ligger samtidig i fornuftig gåafstand til stranden. Det kræver derfor kun en kort vandretur fra sommerhuset at komme ned til stranden og tage en forfriskende dukkert på de varme sommerdage eller sidde på en klittop og nyde en smuk solnedgang.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1171

DK
D.
sagde , Danmark

En generel opgradering ville ikke gøre noget da det selvfølgelig er et gammelt sommerhus, men faktisk utrolig hyggeligt og man kan godt se de løbende renovere. Bryggers virkede nyt og troldtektloft.


Esmark sagde
Mange tak for jeres feedback. Ejeren er i gange med en løbende renovering af huset. Her i foråret 2024 bliver huset opgraderet med et nyt køkken. Mange hilsner Team Esmark
DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schön aufgeteiltes, etwas in die Jahre gekommenes Ferienhaus auf einem tollen Grundstück mit vielen Sitzmöglichkeiten draußen, einer uneinsehbar auf einem Hügel.Schöner Wintergarten zum Frühstücken oder Zurückziehen, schnell zu temperierende Sauna..

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus, som vi forventede det
Dejlig lyst og gode muligheder for både at opholde sig udendørs og inde

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2024 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, garage.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...