Romantisk sommerhus i klassisk design tæt på Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 56, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6720

Romantisk sommerhus i klassisk design, men i en moderne og eksklusiv udgave, beliggende på en herlig naturgrund ikke langt fra havet og tæt på Søndervig. I Søndervig finder du masser af fine butikker og restauranter, golfbane, samt fitness og Bowlingcenter.

En dejlig ferie i Søndervig

Huset ligger tæt på Vesterhavet på en herlig naturgrund og med et flot kig udover området. En stor dejlig terrasse omkranser dette flotte røde hus.

Klassisk og moderne sommerhus

Huset har 3 gode og lyse soveværelser. Et stort badeværelse med vaskemaskine. Centreret i huset ligger stue og køkken/alrum, et stort og flot rum med masser af lys. Fra stuen kan man åbne de to terrasse døre og stuen fortsætter ud til en skøn, overdækket terrasse. Uanset hvor vinden kommer fra kan man altid finde læ, da terrassen fortsætter hele vejen rundt om huset.

Ferie med gå ture, golf eller shopping

Er du til havet og lange gå ture, så ligger huset kun 350 meter fra Vesterhavet. Her er strand og vand så langt øjet rækker. Shopping, så går turen til Søndervig, hvor der findes fine butikker til både børn og voksne. Golfbanen ligger lige ved Søndervig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.112
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...