Luksuriøst aktivitetshus til 10 personer med udendørs spabad

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 42, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1031
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Holdvej 42 ligger denne luksuriøse perle, som er perfekt til en storslået ferie med familien eller vennerne. Det stilfulde og moderne feriehus byder på noget for enhver smag – både aktivitetsrum, spa, sauna og en fantastisk, stor, lukket terrasse med udendørs spabad. I kommer desuden til at bo i gåafstand til både stranden og Søndervigs populære ferieby.

Stort aktivitetshus med stilfuld indretning – sauna, udendørs spabad og aktivitetsrum

Det flotte aktivitetshus i Søndervig byder med sine hele 180 kvadratmeter på god plads til 10 feriegæster, og her kan I også tage hundene med på ferie. Den stilfulde indretning i flotte kvalitetsmaterialer sætter rammerne for en luksuriøs ferie, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og alle interesser er varetaget.

Drømmer I om en ferie med afslapning og selvforkælelse? Det ene af sommerhusets badeværelser er indrettet med spabad og sauna, så I kan tanke nye kræfter i varmen. I kan også vælge at søge mod den lukkede terrasse, hvor et stort, udendørs spabad står klar til at give jer masser af skønne wellness-stunder i det fri.

Er I mere til sjov og spil? Så vil I helt sikkert være godt beskæftigede i feriehusets aktivitetsrum, der er indrettet med billardbord, bordfodbold og dart. Her kan I udfordre hinanden på kryds og tværs, og måske skal feriens ultimative mester kåres i en nervepirrende turnering?

Stor, lukket terrasse og kort vej til både stranden og Søndervigs centrum

En stor, lukket træterrasse løber rundt om feriehuset og giver jer de bedste forudsætninger for at nyde den friske luft. Her finder alle 10 feriegæster nemt en plads i solen, og I kan uden betænkeligheder lade hundene vandre omkring på den lukkede terrasse, mens I tilbereder middagen på grillen eller læner jer tilbage i udespaen.

Med ferieadresse på Holdvej 42 i Søndervig kommer I til at bo kun 500 meter fra stranden og 700 meter fra Søndervigs centrum. Aktivitetshuset er altså et ideelt udgangspunkt for en alsidig ferie, hvor alt befinder sig inden for gåafstand – både flot natur og brede strande, shopping og spisesteder, og diverse aktiviteter såsom bowling, tennis og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1031

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus

D.
sagde , Danmark

Dejligt rummeligt hus med alt hvad man skal brug, skønt at der var 2 soveafdelinger. Udenoms arealer manglede at blive gjort færdigt, men er sikker på at det bliver godt. Fin afstand indtil byen og stranden

D.
sagde , Kongens Lyngby

Moderne,god indretning og bare perfekt.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.700
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...