14 personers poolhus med energirigtig varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6322

Energivenligt og rummeligt stråtækt poolhus på 240m2 med stor saltvands-swimmingpool og 5 personers spabad – helt perfekt til én stor eller flere familier. Poolen opvarmes vha. varmepumpen, hvilket giver et lavere strømforbrug, og også i stueafdelingen kan I indstille temperaturen på en energirigtig varmepumpe. Derudover er der en dejlig solgård, hvor I alle kan samles og grille.

Dejligt poolhus til den store familie

Er I flere familier, der skal holde en fantastisk ferie sammen, så er feriehuset her perfekt. Der er nemlig 14 sovepladser, 2 badeværelser og stort dejligt poolrum. Vandværdierne i saltvandspoolen bliver elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, så vandkvaliteten altid er helt i top. Poolen bliver tilmed opvarmet med en energivenlig varmepumpe og har masser af plads til rutsjeture og bevægelse.

Feriehuset er blevet renoveret i 2012 og fremstår lyst og velholdt med store gode lyse rum med højt til loftet.

Opholdsrummet er kæmpe stort, så hele familien kan være samlet. Her er højt til loftet, lyse farver på væggene og et stort vinduesparti, der giver et dejligt lysindfald. Der er stort fladskærms-TV, gratis internet og ellers alt, hvad der skal til for at holde en perfekt familieferie.

Huset har 6 skønne soveværelser og en hems med 4 sovepladser, hvor ungerne vil elske at sove.

Stor swimmingpool med babypool, vandrutschebane og spabad

Poolrummet indeholder en stor swimmingpool med en lille babypool, en vandrutschebane, en svømmetræner og en dejlig sauna et stort spabad til 5 personer.
Her er plads til, at hele familien kan boltre sig i timevis med afslapning og leg. For de mindste er der en lille babypool i forbindelse med swimmingpoolen, så alle kan være med.

Dejlig aflukket solgård med plads til alle

Fra terrassedøren går du ud i en dejlig lukket og afskærmet solgård, hvor der er plads til, at alle kan samles om grillen eller nyde solens stråler. Foran solgården er der en stor græsplæne, der indbyder til boldspil, sjov og leg.

Gåafstand til Vesterhavet og Søndervig centrum

Fra huset er der kun ca. 1000 meter til det brusende Vesterhav og kun ca. 1800 meter ind til Søndervig centrum, hvor der altid er liv og åbne butikker. Her er restauranter, bowlingcenter og masser af aktiviteter for hele familien.
 

 

Læs mere om sommerhus i Søndervig med poolSoverum:6
Bolig-/Grundareal:240 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...