Kvalitetshus med sauna og spa og udsigt til klitter

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 323A, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6938
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et lækkert arkitekttegnet sommerhus i hjertet af Søndervig. Huset er bygget ind i en klit med adgang via en trappe, der er 100 m til Vesterhavet og få hundrede meter til butikker og restauranter. Huset er bygget i flotte og gode materialer, der er to etager, og alle husets soveværelser er placeret nedenunder. 

Lækkert sommerhus

Et skønt sommerhus bygget i 2006, i en flot og stilren arkitektur, og med en smagfuld og hyggelig indretning. Husets 1. sal er indrettet med en entre, et stort køkken og spiseafdeling i den vestlige ende af huset, og stuen med brændeovn og et fladskærms-TV i den østlige ende. Hele facaden mod sydvest er med glas, som skaber et hyggeligt og lyst indemiljø, og der er opsat en varmepumpe, som sørger for et behageligt klima hele året rundt.

Køkkenet er veludstyret og stort, der er en mikroovn, en opvaskemaskine og en fryser på 90 L. Nedenunder finder I 4 soveværelser med dobbeltsenge, og 3 af værelserne har egen direkte adgang til terrassen. I et af værelserne har I desuden et vægmonteret fladskærms-TV til dvd.

Der er to badeværelser på soveværelsesetagen, begge har bruser og gulvvarme. I det store badeværelse er der en stor firkantet spa og en dejlig sauna. I huset er der desuden en vaskemaskine, en tørretumbler og gratis trådløst internet.

I skal ikke bekymre jer om, at der er flere etager i huset, da der er opsat børnesikring ved trappen, således at man har styr på, hvor de små befinder sig. 

Gode terrasser

Der er terrasse på sydvest siden i begge etager af huset. Den øverste er delvist lukket, og der er trapper ned til terrassen nedenunder. På den nederste terrasse er der næsten altid læ, og i betragtning af hvor centralt huset er placeret i Søndervig, så er der her rigtig meget privatliv.

Stranden og Vesterhavet er kun 100 m fra huset, så havet høres og duftes hele tiden, ligesom man ikke behøver bil mens man opholder sig i huset, da alt indkøb, butikker og restauranter er inden for gåafstand. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6938

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem optimalen Zustand und bietet genug Raum und Komfort für bis zu 8 Personen.
Es ist optimal gelegen mit der unmittelbaren Nähe zum Strand. Supermarkt unf Aktivitäten sind fußläufig innerhalb weniger Minuten erreichbar.
Durch die Terrassen auf beiden Ebenen, gibt es auch genug Möglichkeiten es sich draußen gemütlich zu machen und das Wetter zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle dichte Lage zum Strand / ruhig gelegen. Wir waren im Oktober in diesem Haus. Im Sommer wird es bei Sonne wohl sehr warm im Haus, da würde eine "Schattenterrasse" fehlen. Durch die Zweigeschossigkeit leider sehr hellhörig

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus für die große Familie. Zustand, Ausstattung und Lage sind perfekt für einen Urlaub an der Nordsee in Dänemark.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...