Skøn beliggenhed direkte ved klitterne og Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 301, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6357
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Feriehuset har ikke alene en smuk beliggenhed. Det byder også på en flot og spændende indretning samt en god terrasse, så du og din familie har de bedste forudsætninger for en vellykket og afslappende ferie ved Vesterhavet.

Et perfekt feriehus til en mindre familie eller et par med hund

Feriehuset er ideelt til dig, der trænger til en ferie med din familie eller partner, hvor der ikke skal tænkes på andet end afslapning og hygge.

Feriehuset er bygget i 2 plan, og derudover er der lavet to hemse, hvorfra du kan nyde en smuk udsigt over klitterne og den bølgende marehalm – især når solen er på vej ned. I stueplanen har du køkkenet og spiseafdelingen, og herfra har du også en meget smuk udsigt over området. Nedenunder er der indrettet to soverum og to badeværelser samt en hyggelig tv-stue.

Oplev den fantastiske beliggenhed ved Vesterhavet

Feriehuset har en næsten unik beliggenhed i den yderste klitrække på den jyske vestkyst. Så herfra har du mere eller mindre direkte adgang til Vesterhavet og dets gode sandstrand. Og efter en lang travetur langs vandet er en tur i saunaen skøn, mens brændeovnen spreder en god varme og ikke mindst hygge i feriehuset.

Derudover har det en dejlig lukket terrasse i vest, hvor du på de solrige dage kan nyde udsigten og den friske havluft. Et flottere scenarie til dine grillaftener findes ikke.

Feriehuset ligger også i gåafstand til Søndervig, der har masser af aktiviteter, butikker og spisesteder at tilbyde.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 480
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...